3 évnél régebbi cikk

A fehérvári Freya Szalon 29 masszázst ajánlott fel a kórház orvosainak és ápolóinak
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Freya Szalon
A fehérvári Freya Szalon 29 masszázst ajánlott fel a kórház orvosainak és ápolóinak

A székesfehérvári Freya Szalon 29 masszázzsal segítené a fehérvári kórház orvosait és ápolóit, akik nap mint nap hősiesen helytállnak a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Újabb felajánlást tettek a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak: a fehérvári Freya Szalon 29 masszázzsal kívánja segíteni az orvosok és az ápolók áldozatos munkáját. A nemes gesztus részleteiről a Freya Szalon tulajdonosát, Baracskai Katalint kérdeztük:

"Folyamatosan szemtanúi vagyunk annak, hogy milyen sokat dolgoznak az orvosok és nővérek, és azt is látjuk, hogy az elmúlt időszakban számos felajánlás érkezett a Fejér megyei kórház részére különböző területekről. Mivel a Freya Szalon főként az alakformálásban és a masszázsban érdekelt, ezért azt gondoltuk, hogy a masszázs egy kellemes, lazulós felajánlás lenne az egészségügyi dolgozóknak" - kezdte Baracskai Katalin.

A jótékony akció lényege, hogy hat hónapon keresztül minden héten egyszer kapnának az orvosok és nővérek egy negyvenperces hátmasszázst. Ez huszonkilenc hét, azaz huszonkilenc alkalom, amely június végéig tartana. A Freya Szalon azt szeretné, ha minden héten egy valaki kapna kezelést úgy, hogy előre megadnák az összes időpontot, és akkor a kórházon belül döntenék el, mikor ki vesz részt a masszázsokon.

Minden héten más napokat adnának meg, mert nyilván az egészségügyi dolgozóknak is vannak szabadnapjaik, így ezeket figyelembe véve remélhetőleg több emberre kerül majd sor.

"Sose voltam kórházban - kivéve a gyerekeim születésekor. Márciusban viszont eltörtem a lábam, így tíz napig bent gyógyulgattam, és borzasztóan hálás vagyok azért, amilyen ellátást kaptam, illetve hozzáállást tapasztaltam az orvosok és nővérek részéről" - folytatta a Freya Szalon tulajdonosa, majd hozzátette: "Akkor láttam igazából, hogy nem semmi, amit az egészségügyi dolgozók véghezvisznek egy-egy nap."

A koronavírus-járvány idején pedig még jobban le vannak terhelve, és sokkal keményebb munkát kell végezniük. Ennek hatására éreztem úgy, hogy valamivel segítenék.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek