3 évnél régebbi cikk

Cser-Palkovics András: parkolóház épül majd a Palotai úton Székesfehérváron
Cser-Palkovics András: parkolóház épül majd a Palotai úton Székesfehérváron

A Palotai úton nincs tervben színház vagy koncertterem építése, a kérdéses telken parkolóház fog épülni, amelynek engedélyes és immár a kiviteli tervei is elkészültek - olvasható Cser-Palkovics András közösségi oldalára kitett lakossági tájékoztatóban.

A polgármester a tájékoztatóban kiemelte, hogy távlati koncepcióként létezik egy koncertterem-táncterem építése, ez azonban még a koncepció kialakításának időszakában jár.

Cser-Palkovics András a posztjában leírta, hogy az országos oltási tervnek megfelelően halad Székesfehérváron is a koronavírus elleni védőoltások beadása.

Jelenleg az egészségügyi alapellátásban dolgozók vannak soron, de már a szociális intézményeink is fel vannak készülve, várják a munkavállalók és ellátottak számára is hamarosan megnyíló oltási lehetőséget.

A bejegyzésben többek között szó volt arról, hogy több városrészben is találtak belső korhadás miatt veszélyessé vált nyárfát a Városgondnokság szakemberei. Ezeket a közterületeken kivágják, és helyettük tavasszal újakat ültetnek majd.

Borítókép: Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek