3 hónapnál régebbi cikk

Szerdán éjfélkor lejárnak a 2023-as évre váltott parkolóbérletek Székesfehérváron
Szerdán éjfélkor lejárnak a 2023-as évre váltott parkolóbérletek Székesfehérváron

Február 1-jétől már csak a 2024-es évre váltott bérleteket fogadják el az ellenőrök. A Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata január utolsó napján is meghosszabbított ügyfélfogadással, 8-18 óra között várja az ügyfeleket.

Január 31-én, szerdán éjfélkor járnak le a tavalyi évre váltott parkolóbérletek. Február 1-jétől, csütörtöktől már csak a 2024-es bérletek érvényesek a város fizetős parkolóiban. Az ügyfelek személyesen ma 18 óráig válthatják ki a parkolóbérleteket a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán, de ügyet online is intézhetnek a szekesfehervarparkolas.hu oldalon.

Az online felületen az I-es, II-es és III-as övezetekre szóló bérletek válthatók ki, a történelmi Belváros kiemelt övezetre szóló éves behajtási engedélyek kiváltásához azonban személyesen kell a Városgondnokság Parkolási ügyfélszolgálatára bemenni. A Városgondnokság parkolási internetes honlapján a lakossági parkolóbérletek online kiváltása mellett lehetőség van az NFC parkolókártyák feltöltésére, a parkolási pótdíjak befizetésére, sőt még az NFC kártyával indított parkolás befejezésére is.

Az interneten kiváltott bérletek papír alapon nem kerülnek kiadásra, ugyanis a parkolóőröknél található ellenőrzőeszköz online adatbázisa tartalmazza a kiváltott bérletekhez tartozó rendszámokat és annak helyszínre vonatkozó jogosultságát is.

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek