3 évnél régebbi cikk

Személyesen lepik meg a fehérváriakat a Vörösmarty Színház művészei Valentin-napon
·KultValentin-nap·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Személyesen lepik meg a fehérváriakat a Vörösmarty Színház művészei Valentin-napon
·KultValentin-nap·Utolsó frissítés: undefined

Keller János és Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty Színház népszerű művészei különleges koncertsorozattal szeretnék meglepni a székesfehérváriakat. Rendhagyó módon a város különböző pontjain megjelenve, dalokkal köszöntik a szerelmesek napját.

Új ötletként jutott eszembe, hogy mi lenne, ha Valentin-napon meglepnénk Székesfehérvár lakosait, és elvinnénk a színház gyógyító erejét hozzájuk, ami nagyon fontos ebben az időszakban, hiszen ez a nap kifejezetten a szerelmesek napja. Arra gondoltam, hogy megkérem Váradi Eszter Sára kolléganőmet, hogy több órán keresztül járjuk a várost, és a dalokon keresztül vigyük el ezt a fantasztikus érzést" – mondta el Keller János.

Sára, ahogy már megszokhattuk, az első pillanattól kezdve a terv mellé állt, hiszen ő is úgy gondolja, hogy a dal a bezártságban élő fehérváriak számára bizonyosan felüdülést jelent ebben a koronavírus-járvánnyal terhelt időszakban: „Ebben is partnere vagyok Jánosnak, mint sok minden másban. Ez egy nagy meglepetés lesz, és az is izgalmas benne, hogy nem lehet tudni, mikor és hol bukkanunk fel vasárnap délután, a szerelmesek napján. De itt fogunk körözni a városban, és ahol megállunk, ott énekelünk. Ezzel szeretnénk egy kicsit hozzájárulni az ünnepi hangulathoz. Most már mindenki ki van éhezve arra, hogy egy kis vidámság jöjjön az életébe!”

Tehát nyíljanak meg az ablakok és az erkélyajtók vasárnap délután 14 és 17 óra között, figyeljük az utcákat, tereket, hiszen bizonyosan örömünkre szolgál majd a romantikus egyveleg!
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek