3 évnél régebbi cikk

Április 7-éig szünetel a személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban
Április 7-éig szünetel a személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Az ügyfélszolgálat és az egyes szervezeti egységek továbbra is telefonon érhetőek el, a beadványokat elektronikus úton vagy papír alapon, a Városház téri épületek gyűjtődobozaiban várják a hivatal munkatársai.

A polgármesteri hivatalban április 7-ig biztosan szünetel a személyes ügyfélfogadási rend, tekintettel a súlyos járványügyi helyzetre. A hivatal szervezeti egységeinél az ügyintézés telefonon történik szerdai napokon 8-12 és 13-18 óra között, valamint pénteki napokon 8-12 óra között.

A Kossuth utca 4. szám alatti ügyfélszolgálaton szintén telefonon lehet ügyeket intézni hétfői napokon 8-12 és 13-16 óra között, szerdai napokon 8-12 és 13-18 óra között, míg pénteki napokon 8-12 óra között. A kizárólag személyesen intézhető ügyekben, telefonon vagy elektronikus úton előre egyeztetett időpontban sor kerülhet az ügyfélfogadásra. A polgármesteri hivatal munkatársainak telefonszáma, elektronikus elérhetősége megtalálható az önkormányzat honlapján.

A beadványok benyújtása elektronikus úton továbbra is korlátozás nélkül történik a epapir.gov.hu felületen keresztül. A papír alapú beadványok a hivatal Városház tér 1. és Városház tér 2. szám alatti épületeinek bejáratai mellett, az épületen belül elérhető gyűjtődobozban hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön 8-16, pénteken 8-12 óráig elhelyezhetőek.

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek