1 évnél régebbi cikk

Biciklit lopott a Béke térről, keresi a fehérvári rendőrség
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined
Biciklit lopott a Béke térről, keresi a fehérvári rendőrség
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A nyomozás adatai szerint az elkövető 2021. február 25-én 16 óra és 2021. február 26-án 10 óra 39 perc között Székesfehérváron, a Béke tér 5-7. szám alatt található vasútállomás előtti füves területen kialakított kerékpártárolóhoz lakatolt kerékpárt a zárral együtt eltulajdonította, majd saját kerékpárjával - amivel érkezett - és a sértett kerékpárjával együtt a helyszínről a Deák Ferenc utca irányába távozott.

Az ellopott kerékpár montain bike típusú, Genesis márkájú. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült, amely alapján feltehetőleg férfi, aki szürke-fehér kockás hosszú ujjú felsőt, sötét nadrágot, sötét sapkát viselt, valamint derék táskát és sötét hátitáskát hordott. Megközelítőleg 25-60 év közötti, vélhetően 100 kg feletti, erős testalkattal rendelkező férfi.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik,

jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Forrás: police.hu)

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek