2 évnél régebbi cikk

El akarod kerülni a dugót Fehérváron? Inkább ülj biciklire, még nyerhetsz is vele
El akarod kerülni a dugót Fehérváron? Inkább ülj biciklire, még nyerhetsz is vele

Bringás fotók készítésére és posztolására biztat a Magyar Kerékpárosklub. Az Inkább bringázz, Székesfehérvár! kampányban június 14-ig lehet képeket felrakni, a játék főnyereménye pedig nem más, mint egy kerékpár.

A közösségi közlekedéssel vagy az autóval szemben kerékpárral a városban szabadabban lehet közlekedni, nem kerülünk dugóba, és a mozgás hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez – a Magyar Kerékpárosklub legújabb kampányában nemcsak okos érveket oszt meg, de egy közösségi játékot is indított, amit minden hónapban más-más városba visznek el.

Az Inkább bringázz, Székesfehérvár! felhívás célja, hogy a fehérváriak készítsenek és posztoljanak bringás fotókat, amin jól látszik a környezet és maga, a kerékpár is.

A fotókat Facebookon vagy Instagramon kell nyilvánosan posztolni a #fehérváronbringázom hashtag-gel. Akik június 14-ig részt vesznek a kezdeményezésben, egy értékes kerékpárt is nyerhetnek, amit a játék legvégén, novemberben sorsolnak. Kölcsönbringás képeket is lehet posztolni, és akárhány képet is oszt meg valaki, egy ember egy poszttal kerül a kalapba – tájékoztat a felhívás.

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek