1 évnél régebbi cikk

Megható videóval búcsúzik a Giro d’Italia Magyarországtól
Fehérvár Médiacentrum fotója
Eurosport
Megható videóval búcsúzik a Giro d’Italia Magyarországtól

Huszárok és bringások, óriási kerékpár, lelkes és mosolygós szurkolók - néhány ikonikus pillanat a Giro d’Italia magyarországi szakaszairól. Ezeket is megnézhetitek abban a videóban, amivel a Giro köszöni meg Magyarországnak a lelkesítést és a szurkolást!

A világ második legnagyobb kerékpárversenye a Giro d'Italia rengeteg élményt jelentett a kerékpársport szerelmeseinek.  Székesfehérváron is nagy lelkesedéssel fogadták a világklasszis bringásokat, csakúgy mint hazánkban mindenütt. 

"Köszönjük a szívélyes fogadtatást, a sok mosolyt és a lelkesedést. Ezt az emléket örökre megőrizzük. Köszönjük Maggyarország!" -. olvasható a Giro d'Italia Twitter bejegyzésében. 

 

Mark Cavendish buszmegálló Zámolyon

Aki az Eurosporton nézték a Giro d’Italia első szakaszának közvetítését, azok jól emlékezhetnek a pillanatra, amikor Bodnár Gergő és Lantos András élő adásban szabadjára engedte a fantáziáját és elkezdtek poénkodni azon, hogy Mark Cavendish pont a zámolyi buszmegállóban állt meg kerékpárt cserélni. Ha esetleg lemaradtál róla, itt megnézheted:

Aztán, ami viccnek indult, az 2022. május 14-én már válóság lett, ugyanis mától hivatalosan is Mark Cavendish nevét viseli a zámolyi buszmegálló. Sőt ha rákerestek már a Google Maps-en is megtaláljátok a legendás bringásnak emléket állító helyszínt. 

Mark Cavendish buszmegálló Zámolyon

Google Maps

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek