3 évnél régebbi cikk

A világpremierrel egy időben mutatják be a Jóbarátok különkiadását Magyarországon
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
HBO
A világpremierrel egy időben mutatják be a Jóbarátok különkiadását Magyarországon
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined

Az amerikai HBO Max premierrel egy időben, május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja.

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot - olvasható az HBO Magyarország közleményében.

A Jóbarátok: Újra együtt című epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg: többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá a főszereplők is, Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. 

A Jóbarátok különleges epizódja május 27-én kerül fel az HBO GO kínálatába.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek