2 évnél régebbi cikk

Nyári táborok Székesfehérváron 2021-ben
·Oktatástábor·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Nyári táborok Székesfehérváron 2021-ben
·Oktatástábor·Utolsó frissítés: undefined

Hoztunk egy kis segítséget, és összegyűjtöttük, hogy milyen nyári táborokba lehet már most jelentkezni Székesfehérváron 2021-ben.

A tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben is rengeteg szülő várta a döntést: lehetnek-e, lesznek-e táborok 2021 nyarán? A vírushelyzet mostanra szerencsére lehetővé teszi, hogy a gyermekek szervezett formában töltsenek időt a vakáció ideje alatt.

A különböző felületeken a kormány döntését követően egyre többen hirdették meg nyári táborukat, így a mai napig (2021.05.19.) elérhető lehetőségeket összegyűjtöttük.

Cikkünk folyamatosan frissül!

(Természetesen előfordulhat, hogy nem találtunk meg minden táborozási lehetőséget, így örömmel vesszük, ha kiegészítést kapunk az fmcponthu@gmail.com címen!)

Bregyó-közi Napközis Tábor

Hét turnussal idén is indul a Napraforgó városi napközis tábor, amely rengeteg érdekes és színes programmal várja az általános iskolásokat a Bregyó-közben. A turnusokba június 28-tól augusztus 13-ig várják a székesfehérvári általános iskolák 1-7. osztályt végzett diákjait. Jelentkezni a Városgondnokság honlapján keresztül lehet május 25-től. 

További részletek és a jelentkezés ide kattintva érhető el!

Közösségi Táborok Székesfehérvár

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ több nyári tábort szervez a város közösségi házaiba. Lesznek ahol kézműves foglalkozások várják a gyermeket, máshol a kenyérsütés rejtelmeibe vezetik be őket, és lesznek sportos, csendes, tornatermi és gasztronómiai táborok is.

További részletek ide kattintva olvashatóak.

Állatvédelmi Tábor

Általános iskolásoknak szervez állatvédelmi tábort a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ahogy írják, hisznek abban, hogy neveléssel, szemléletformálással még több állaton lehet segíteni, így ennek jegyében szervezik meg nyári napközis táborukat már 1995 óta.

Júniusban, júliusban és augusztusban is lesz egy-egy turnus, ahol a gyerekek játékos keretek között tanulnak az állatvédelem fontosságáról, az állatok gondozásáról, a menhely napi munkájáról. A résztvevőket jelentkezési sorrendben fogadják.

Jelentkezés és további részletek ide kattintva!

Gyermekműhely kézműves tábor

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete idén nyáron júliusban és augusztusban két turnusban szervezi gyermektáborát 2021-ben. A hagyományos kézműves táborban 10-16 év közötti gyerekek vehetnek részt, akik megismerik a klasszikus népi kézműves szakmákat, elsajátítják az alapokat, és saját maguk készítenek használati és dísztárgyakat fonással, szövéssel, varrással, gyöngyfűzéssel, fafaragással és egyéb technikákkal.

A tábor helyszíne a Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Háza, ahol a szervezet mesterei foglalkoznak a gyerekekkel naponta 8 és 16 óra között. A július 5-9-ig tartó első turnusra június 30-ig, az augusztus 23-27. közötti második turnusra augusztus 18-ig fogadják a jelentkezéseket a részvételi díj előlegének befizetésével. Egy turnusban 15 főt tudnak fogadni a jelentkezések sorrendjében.

Alba Triatlon Nyári Tábor

Úszás, futás, kerékpározás - az Alba Triatlon Sportegyesület táborában szakképzett edzők koordinálják a foglalkozásokat, és biztosítják, hogy a gyermekek a megfelelő környezetben és biztonságosan töltsék el a tábor idejét.

6 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várják, további részletek a lenti plakáton olvashatók:

Kiskút Tenisztábor

Szakképzett edzőkkel és változatos programokkal készül a Kiskút Tenisz Klub a 2020-as táborszezonra. Gyönyörű környezetben sportolhatnak a gyerekek a szabadban, de nagy hőségben a hűvös, fedett pályák biztosítják a biztonságos mozgás lehetőségét. A napi háromszori étkezést saját konyha adja, ahol akár speciális étrend is kérhető.

Alba Bianca Tennis Club Tenisztábor

A Videoton Pozsonyi úti pályáin 6-18 éves lányok és fiúk, kezdők és haladók részére szervez tenisztáborokat. A kezdők oktatása a legmodernebb, nemzetközi Play and Stay módszerrel történik, haladók pedig a tenisz középszintű ismereteit sajátíthatják el. A gyerekek megtanulják a tenyeres és fonákütést, a röptét, az adogatást, a pörgetést és nyesést.

További információ és jelentkezés ide kattintva érhető el.

Gólyafészek tábor

Vagány kis tábor a Gólyafészek Alapítvány szervezésében 6-9 és 10 és 13 éves korosztályok számára. Környezet- és önismeret fejlesztőpedagógusokkal, interaktív játékokkal, kreatív műhellyel, sok mozgással és kacagással.

Nyári Tánc Tábor

Tánc, tánc, tánc és persze remek közösség. A Step and Style Studio 2021-ben is rendez napközis nyári tánctábort. A két turnusban indítandó táborba a 8-14 éves gyerekeket várják, akik a modern- és jazztánc technikáiban merülhetnek el.

Tánc Tábor

A SZÉNA Egyesület a Családokért szervez táncos tábort a Magyar Evangélikus Egyházközösség Közösségi Házába Székesfehérváron. A július 5-től induló egyhetes turnusban lesznek improvizációs-játékos foglalkozások, a résztvevők tanulhatnak hip-hop és utcai táncstílusokat, valamint kortárs és modern táncot is.

Kreatív Nyelvi Tábor

A székesfehérvári Katedra Nyelviskola angol és német nyelvű kreatív nyelvi táborokat indít négy turnusban ezen a nyáron. A 7-12 éves gyerekek barátságos környezetben és játékosan tanulhatják a választott nyelvet egy remek közösségben.

Részletek és jelentkezés ide kattintva érhető el!

Kreatív és önismereti napközis tábor

A SzupPortál napközis nyári tábort szervez alsó osztályosok számára a Szárazréti Közösségi Házban. Július 19-től, illetve július 26-tól két turnusra jelentkezhetnek a gyerekek, akiket többek között játékos jógával mini meditációval, meseterápiával, mandalafestéssel, kincskereséssel, valamint táncos és sportos programokkal is várnak majd.

Angol nyelvi- és kézműves tábor

Mozgalmas, eseménydús, érdekes és tartalmas nyelvi- és kézműves tábort szervez idén már hatodik éve az Erika Enlish Nyelvstúdió. Az alsó tagozatos iskolásoknak szervezett turnus ugyan 2021-ben néhány nap alatt betelt, felsősök jelentkezését még várják a július 12-től induló csoportba.

A napi két nyelvi órán kívül lesznek kreatív foglalkozások is. 

Helen Doron angol nyelvi tábor

Az óvodás- és kisiskolás korú gyermekeket várják az angol táborban, ahol észrevétlenül tanulnak meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincsük. A tábort szakképzett Helen Doron tanárok vezetik, köztük anyanyelvi tanárral.

Idén három turnus indul Székesfehérváron.

Nyári informatika tábor

A BitBázis programozótábort szervez 7-14 éves korosztályú gyermekeknek. A három turnusban induló foglalkozáson a diákok elmélyülhetnek a programozásban, robotok építésében és vezérlésében, de lesznek kreativitást segítő,  logikai gondolkodást fejlesztő tantermi, társas játékok, valamint szabadtéri foglalkozások és sok testmozgás is.

Logiscool-táborok

A Logiscool digitális táboraiban a gyerekek kiélheti kreativitásukat: megírhatják saját kalandjátékukat, forgathatnak és vághatnak videót, megalkothatják saját honlapjukat, és számos más, klassz dologgal is foglalkozhatnak. Idén is indul programozás, robotika, Minecraft, Robolux és YouTube Stúdió tábor - minden, amit a digitális világ felnövekvő szerelemesei csak elképzelni tudnak maguknak a Logiscool nyári táboraiban.

Élménytábor sulisoknak

Öt turnusban 7-12 éves gyerekeknek indít táborokat a Jóga-Neked Életmód Sziget. Lesz jógázás, relaxáció, stresszkezelés, kézműves foglalkozás és még póniszépségverseny is.

Festőtábor gyerekeknek

A Festegess Timivel festőtáborba várja kis piktorokat 6-14 éves korig, valamint 9-16 éves korig júniusban, júliusban és augusztusban egy-egy alkotó hétre.

Minden nap egy festményt készítenek el a gyerekek úgy, hogy lépésről-lépésre segítik az alkotási folyamatot, mutatva, illusztrálva a mozdulatokat, színkeverési gyakorlattal összekötve. Az elkészült képet mindenki természetesen hazaviheti!

Jelentkezés és további részletek ide kattintva olvashatók!

Ha nem találtál igényeiteknek megfelelő tábort, vagy gyermeked egy kicsit messzebb merészkedne, akkor többek között a Gyerektábor-kereső a Találj tábort és a Táborfigyelő oldalakon érdemes tovább böngészni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek