2 évnél régebbi cikk

Harminchárom éves levelet talált egy antikváriumi könyvben egy Fejér megyei nő, keresi az íróját
·Életmódtitok·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szili-Borsó Andrea
Harminchárom éves levelet talált egy antikváriumi könyvben egy Fejér megyei nő, keresi az íróját
·Életmódtitok·Utolsó frissítés: undefined

Antikváriumban vásárolt egy könyvet egy úrhidai hölgy, és egy 1988-ban íródott levelet talált benne. Most a Facebookon próbálja megtalálni a levél íróit.

Jutka és Péter 1988-ban, Bécsből küldtek levelet Zalakaroson nyaraló szüleiknek. Valószínűleg álmukban sem jutott volna eszükbe, hogy soraik több mint három évtizeddel később egy antikváriumban kötnek ki, egy könyv lapjai között, elfeledve. 

A levél azonban most előkerült, és megtalálója szeretné visszajuttatni azt a családnak, hátha számukra fontos emlékeket képvisel.

"Tudom, nem szép dolog elolvasni, mégsem bírtam a kíváncsiságommal és belekukkantottam. A sorok olvasása visszarepített a '80-as évekbe, mikor egy fiatal pár várta Bécsben a kanadai nagykövetségről a híreket és az épp Zalakaroson pihenő szüleiket értesítették az aktuális történésekről.

Szeretném megtalálni a levél íróit, Jutkát és/vagy Pétert vagy valamelyik rokonukat, hogy eljuttathassam nekik ezt a kis emléket. Néhány infó, ami segíthet, hogy eljusson hozzájuk az üzenet:
- az általam vásárolt könyv a szentendrei antikváriumból érkezett, valószínűleg ott is adták le
- a levél 1988. januárjában íródott
- a címzettek neve szerepel a borítékon
- a levélben említést tesznek Nomiról, aki Jutka nagyiját ugratta
Tudom, ez nem sok információ, de hátha..Jó lenne tudni, hogy ez a levél visszakerül az írójához és szeretném megtudni, mi lett a történetük vége" - írja posztjában Szili-Borsó Andrea.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek