1 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz július 5-től a 7-es főút és az M7-es keleti lehajtója között
·KözlekedésBudapest-Balaton kerékpárút·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
NIF
Forgalomkorlátozás lesz július 5-től a 7-es főút és az M7-es keleti lehajtója között
·KözlekedésBudapest-Balaton kerékpárút·Utolsó frissítés: undefined

Július 5-től várhatóan szeptember közepéig a Budapest–Balaton kerékpáros útvonal kiépítéséhez kapcsolódóan a 7-es főút Székesfehérvár bevezető szakaszán megkezdődnek a kerékpáros aluljáró építési munkái, emiatt jelentős forgalmirend-változásra kell számítaniuk a közlekedőnek.

A 7-es főút Agárd, illetve az M7-es autópálya irányából Székesfehérvárra a jelenlegi két forgalmi sáv helyett csak egy sávon lesz járható - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. oldalán.

A közlekedők Székesfehérvárról Agárd, illetve az M7-es autópálya irányába a kiépített terelőúton, 20 km/h-s sebességkorlátozás mellett haladhatnak.

Székesfehérvár irányából, Kisfalud irányába a kanyarodás a munkálatok ideje alatt biztosított marad, azonban Kisfalud irányából, a balra kanyarodás az M7-es autópálya irányába nem lesz lehetséges.

A bevezetendő forgalmi rendje:

A bevezető forgalmirend-változás

NIF

A közlekedőknek a forgalomtereléssel érintett szakaszon torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

Torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítani

NIF

A NIF Zrt. beruházásban zajlik a Budapest és a Balaton közötti kerékpárút közel teljes szakaszának kiépítése a meglévő nyomvonalhoz kapcsolódva. 35 km-en teljesen új, önálló kerékpárút épül, 32 km-en forgalomtechnikai beavatkozásokat végeznek, további 22,8 km-en pedig vegyes forgalmú (mezőgazdasági-kerékpár út) kerékpárutat alakítanak ki, 15 km-en pedig kerékpársávot jelölnek ki és felújítják a meglévő útvonalat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek