2 évnél régebbi cikk

Időszakos éjszakai lezárás lesz csütörtökön a 7-8. számú elkerülő szakaszán
·KözlekedésBudapest-Balaton kerékpárút·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
okk.hu
Időszakos éjszakai lezárás lesz csütörtökön a 7-8. számú elkerülő szakaszán
·KözlekedésBudapest-Balaton kerékpárút·Utolsó frissítés: undefined

A Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárút Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán kerékpáros felüljáró épül a 7-8. számú elkerülő út felett, a 7. számú főút felüljárója mellett. A hídgerendák daruzási munkálatainak idejére csütörtökön éjszaka időszakosan – alkalmanként maximum 5 percre – mindkét irányból lezárásra kerül a szakasz.

A Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárút 15.7 km hosszú Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán kerékpáros felüljáró épül a 7-8. számú elkerülő út felett a 7. számú főút felüljárója mellett. A beruházás a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) megbízásából a Reaszfalt Kft. kivitelezésében zajlik.

A munkálatokhoz kapcsolódóan 2022. január 13-án, csütörtökön 20.00 órától január 14-én, pénteken 05.00 óráig az esti-éjszakai órákban rendkívüli forgalmi körülményekre lehet számítani – áll a NIF által kiadott közleményben.

Tájékoztatásuk szerint, ha az időjárás nem kedvez az eheti munkavégzésnek, akkor 2022. január 17. (hétfő) 20.00 órától január 18. (kedd) 05.00 óráig kell majd forgalomkorlátozásra számítani.

A hídgerendák daruzási munkálatainak idejére időszakosan, alkalmanként maximum 5 percre, mindkét irányból rendőri közreműködéssel teljesen lezárásra kerül. Az érintett útszakaszt a csatolt térképen pontosan megjelölve láthatják!

Az áthaladásra ezen időszakos lezárások alatt közlekedés- és munkabiztonsági okokból egyik irányban sem lesz lehetőség. A járművezetőknek az egyes daruzási feladatok elvégzéséig (alkalmanként maximum 5 perc) várakozniuk kell.

A NIF az utazók szíves megértését és türelmét kéri a munkák miatt bekövetkező esetleges torlódások miatt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek