1 évnél régebbi cikk

Frontális karambol a 8-as főúton Várpalotánál
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/deltahirek
Frontális karambol a 8-as főúton Várpalotánál
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Frontálisan karambolozott két személyautó a 8-as főúton Várpalotánál, a 23-as kilométer közelében. Két ember beszorult az egyik autóba, őket a tűzoltók szabadították ki. A főúton hatalmas torlódás alakult ki.

Frontálisan ütközött két autó a 8-as főúton délelőtt. "Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták" - írja a katrasztrofavdelem.hu.

Két ember beszorult az egyik autóba, őket a tűzoltók szabadították ki feszítővágóval, majd ki is emelték őket a roncsból a műszaki mentést végző  a műszaki mentést végző pétfürdői és veszprémi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

A deltahirek.hu információi szerint egy személyautó akart bekanyarodni a lakótelepre. Ekkor egy szemből érkező kocsi belerohant.

Az oldalnak Bartók Judit rendőrségi szóvivő elmondta, a Renault sofőrje megsérült, utasa, egy nő pedig a helyszínen életét vesztette. A Skodában csak a sofőr ült, ő nem sérült meg.

A főúton hatalmas torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek. A helyszínelés ideje alatt a rendőrök irányítják a forgalmat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek