2 évnél régebbi cikk

Megkezdődött a Seregélyesi és Lövölde út közötti felújítás - forgalomkorlátozásra kell számítani a Budai úton
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Megkezdődött a Seregélyesi és Lövölde út közötti felújítás - forgalomkorlátozásra kell számítani a Budai úton
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

Június 29-től forgalomkorlátozás lép életbe a Hadiárva és a Seregélyesi út közötti részen, ahol a vízvezeték-kiváltási munkák miatt a Budai úton a gépjárműforgalom irányonként egy-egy forgalmi sávra szűkül, valamint nem lehet balra kanyarodni a Hadiárva utcára, és onnan balra nagyívben kifordulni.

Székesfehérvár önkormányzatának beruházásában megkezdődik a Budai út Seregélyesi út-Lövölde út közötti szakaszának felújítása. A vízvezeték-kiváltási munkák miatt keddtől, június 29-től egy-egy sávon járható a Hadiárva és a Seregélyesi út közötti szakasz a Budai úton, valamint letiltásra kerül a balra kanyarodási lehetőség a Hadiárva utcára, valamint Hadiárva utcából kifordulók számára - olvasható az ÖKK-n megjelent közleményben.

Június 30-tól, szerdától előreláthatólag július 21-ig a Zrínyi utcai csomópontban szennyvízvezeték-építési munkálatok miatt kell korlátozásokra számítani. A munkálatok miatt nem lehet a Budai útról a Zrínyi utcába, valamint a Zrínyi utcáról a Budai útra balra kikanyarodni.

A korlátozások során a Hadiárva utca és Bem utca megközelíthetősége a Budai útról a belváros irányból érkezők számára jobbra kisíven biztosított marad, azonban a Zrínyi utca a Budai út irányából nem közelíthető meg. A munkálatok az előkészítő közműrekonstrukciókkal és közműkiváltásokkal együtt előreláthatólag szeptember 30-ig tartanak.

Azt javasolják a lakosság és a gépjárművezetők számára, hogy a Hadiárva utcai, Bem utcai, Zrínyi utcai úti céljaik megközelítése során a Lövölde út-Huszár utca vagy Erzsébet utca útvonalat vegyék igénybe. 

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek