2 évnél régebbi cikk

Groovehouse, UFO, V-tech, Shygys, Kozmix - retróban is gazdag lesz az idei EFOTT
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
Groovehouse, UFO, V-tech, Shygys, Kozmix - retróban is gazdag lesz az idei EFOTT
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Idén nemcsak az aktuális slágerek, zenészek és együttesek színesítik az EFOTT műsorát, de a retró szerelmesei is megtalálják számításukat.

A retró szerelmeseinek sem kell továbbmenni augusztus 11-15. között Sukorónál, hiszen a hazai legnagyobbak (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter és Flo Rida) mellett a régebbi slágerek kedvelőit is remek koncertek várják majd - tették közzé az EFOTT szervezői.

Színpadra lép a Groovehouse, Krisz Rudi, Zoltán Erika és a V-tech, és a lemezjátszók legpatinásabb ismerői, mint Dévényi Tibi bácsi vagy Dj Dominique, valamint a Necc Party is segít a legszebb évek újraidézésében. Ugyancsak a fesztiválra érkezik az UFO, a Shygys, a Kozmix és Betty Love is.

A csütörtöki napon lép színpadra Korda György és Balázs Klári – elmondásuk szerint, őket az EFOTT közönsége tölti fel. 

"Azt gondolom, hogy hosszú pályafutásom egyik titka a fiatalok nekünk adott közvetlen és töretlen szeretete. A Reptér című dalt főként azért szerettem volna újra felvenni, mert már nem olyan a hangom, mint 40 évvel ezelőtt. Emellett a zenei szakma sem azokat a hangszereket részesíti előnyben, mint korábban. Máté Péter csodálatos hangszerelése maradt, csak ezúttal a gitár és a dob kapott nagyobb hangsúlyt. Szeretném, ha a mai hangommal újra megismernék a Reptér című dalt a fiatalok, akik a legnagyobb feltöltődést jelentik számunkra" - mondta el Korda György a fesztivál kapcsán.

A koncertek után a fesztiválozók az estéket a korszakhoz hű lemezlovasokkal élvezhetik majd tovább: Dj Náksi, Dj Dominique és a Necc Party duó párosa sem hagy majd ki egy klasszikust sem a Pepsi HÖOK Party Aréna felhozatalából. 


A naponta tucatjával érkező kéréseknek eleget téve, a szervezők az EFOTT fesztivál 0. napját (2021. augusztus 10.) is megnyitották a nagyközönség számára, így az eredetileg hetijegyeseknek szervezett bemelegítő napra bárki válthat már belépőt.

A 0. napon EFOTT Olimpia, tábortüzes koncert lesz, de tombolhatnak a Vad Fruttik, a Punnany Massif, Dzsúdló, a Soulwave vagy Azahriah slágereire, illetve Fluor Tomival is ünnepelhetnek közösen születésnapja alkalmából, majd zárhatják az éjszakát DR BRS-RetroStars és a Szeresd a Trashem Bébi bulijaival.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek