2 évnél régebbi cikk

Augusztus 8-ig lehet pótfelvételizni a székesfehérvári felsőoktatási intézményekbe
·Oktatásfelsőoktatás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár Televízió/Körtvélyes Tivadar
Augusztus 8-ig lehet pótfelvételizni a székesfehérvári felsőoktatási intézményekbe
·Oktatásfelsőoktatás·Utolsó frissítés: undefined

Elindult a pótfelvételi: akiket első körben nem vettek fel a felsőoktatásba, Székesfehérváron az Óbudai Alba Regia Műszaki Karán, a Corvinus helyi campusán és a Kodolányin is találnak még betöltetlen helyeket. A jelentkezési határidő augusztus 8-a éjfél.

A felsőoktatási intézményekbe idén is van lehetőség pótfelvételizni: a meghirdetett képzésekre augusztus 8-án, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán akár állami ösztöndíjas formában is pályázhatnak BSc szakokra a hallgatójelöltek, mint a villamos- vagy gépészmérnök, műszaki menedzser, földmérő és földrendező mérnök, mérnökinformatikus, illetve mechatronikai mérnök mesterképzésre lehet jelentkezni - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán az alapszakok közül a gazdálkodási és menedzsment, a mesterképzéseknél pedig a sportközgazdász szakon vannak megpályázható, költségtérítéses helyek.

A Kodolányi János Egyetemen az előadóművészeti szakok mellett az emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, szociális munka és turizmus-vendéglátás szakokon kínálnak még felvételi lehetőséget.

Az intézmények honlapjai, közösségi oldalai is számos praktikus információt adnak, az összes érintett pótfelvételi képzésről a ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Az eredményeket augusztus 27-ig teszik közzé.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek