2 évnél régebbi cikk

Egy hónapra megváltozik a forgalmi rend a Szent István téren
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Egy hónapra megváltozik a forgalmi rend a Szent István téren
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

Távhővezeték hibajavítása kapcsán augusztus 3-tól, keddtől várhatóan egy hónap időtartamra megváltozik a Szent István tér forgalmi rendje, ezzel összefüggésben a környező utcák, intézmények megközelítésnek és elhagyásának lehetősége is.

Meghibásodott egy távhővezetők a Belvárosban, így a hibaelhárítási munkálatok ideje alatt megváltozik a Szent István tér forgalmi rendje. A Papi otthon melletti egyirányú útszakasz forgalmi iránya megváltozik, ezért a Megyeház utca kizárólag a Petőfi Sándor utca irányából közelíthető meg, és a Petőfi Sándor utca, az Arany János utca, a Megyeház utca csak a Várkörút irányába, a Szent István tér – Kossuth L. utca – Petőfi S. utca útvonalon hagyható el - tájékoztatott az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A Szent István téren a Megyeháza előtti parkolók és az intézmény kizárólag a Budai út irányából, a Kossuth L. utcáról a Levéltárral szembeni kétirányúsított átkötő úton keresztül közelíthetők meg és hagyhatók el.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy az úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő forgalmi rendet vegyék figyelembe.      

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek