2 évnél régebbi cikk

Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Mihádák Zoltán
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

Az OMSZ tájékoztatása szerint a balesethez az Országos Mentőszolgálat mentésirányítói 17 mentőegységet riasztottak. A buszon 56-an utaztak, ebből 8-an a helyszínen életüket vesztették, 8-an súlyosabb és 40-en könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A sérülteket ellátás után Székesfehérvár, Siófok, Veszprém és Budapest kórházaiba szállították. 

Az fmc.hu korábban megírta, hogy a halálos tömegszerencsétlenségben 8-an vesztették életüket, 2 utas súlyosan 46 személy pesig könnyebben megsérült. 

Kapcsolódó
Videón hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél

8 ember a helyszínen az életét veszítette abban a buszbalesetben, ami hajnalban történt az M7-es autópályán Szabadbattyánnál.

Az eset kapcsán Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is együttérzését fejezte ki.

„Megrendítő tragédia történt ma hajnalban az M7-es autópályán, városunktól néhány kilométerre. A buszbaleset sérültjeit a Szent György Kórházba szállították, a Katasztrófavédelem, a Mentőszolgálat, az egészségügyi személyzet és a rendőrök is folyamatosan dolgoznak. Az önkormányzat minden tőle telhető segítséget felajánlott, ha szükséges, akkor szállást is biztosítunk a kórházi kezelést nem igénylő túlélők számára. Székesfehérvár minden polgára nevében őszinte részvétemet nyilvánítom az elhunytak hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánok!" - írta közösségi oldalán a polgármester.

Frissítés 15.30:

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: már csak három sérültet ápolnak a fehérvári kórházban

Két sérültet bordatöréssel, egyet combnyaktöréssel ápolnak az orvosok a fehérvári kórházban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók