2 évnél régebbi cikk

Későn lett készen? Új családi mosdókat és öltözőket adtak át Velencén
·KözéletVelence·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fotó: facebook.com/velencevaros
Későn lett készen? Új családi mosdókat és öltözőket adtak át Velencén
·KözéletVelence·Utolsó frissítés: undefined

Új családi mosdókat, öltözőket adtak át augusztus 19-én a velencei Északi strandon.  A meghirdetett eseményen Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője nem vett részt.

Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője reggel egy nyílt levelet tett közzé a közösségi oldalán, amelyben jelezte nem megy el az átadóra.  Tessely a döntését azzal indokolta, hogy a bejárást nem tartja különösebben ünnepélyes pillanatnak, mert későn valósult meg és idén a fürdőzők már nem igazán tudják kihasználni.

Ezen kívül a képviselő levelében kifejette, hogy a velencei polgármester az EFOTT-ra történő bejutással az előző héten tönkretette a fesztiválozók szórakozását, mindamellett, hogy jelentős bevételtől fosztotta meg a várost.

A reggeli levélre a délelőtti sajtótájékoztatón reagált Gerhard Ákos, Velence polgármestere.

„A pályázati támogatás megítéléséről 2021 tavaszán kapott értesítést a város, az összes többi érintettel ellentétben, fél évvel később. Ez után kezdődhetett az üzemeltetőkkel és az érintettekkel az egyeztetés, majd maguk a kivitelezési munkálatok. Ennek ellenére az épületek korábban elkészültek, de ezeket jelen alkalommal, a város születésnapján szerettük volna ezeket átadni.” - mondta Gerhard Ákos.

A polgármester szerint az idei turisztikai szezon gyengeségét nem ez a fejlesztés, sokkal inkább a tónál zajló tömeges halpusztulás, és az alacsony vízállás okozta.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek