2 évnél régebbi cikk

Zenés polgári kávéház a Kárpátia Étterem teraszán
·Programokprogram·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Nagy-Magyarország Park
Zenés polgári kávéház a Kárpátia Étterem teraszán
·Programokprogram·Utolsó frissítés: undefined

A székesfehérvári Hungarikum Együttes ad pódium koncertet a Nagy-Magyarország Parkban 2021. szeptember 11-én szombaton 18 órától.

A Hungarikum Együttes 2010-ben alakult, két zenész-egyéniség véletlen találkozását követően.

Takács-Mudris Anett és Kremnitzky Géza egyedi népdalfeldolgozásai, ihletett istenes énekei, szövegközpontú vers megzenésítései, és gondolatébresztő saját dalai elviszik a hallgatóságot egy még létező, de már elfeledett világba.

A Hungarikum együttes 2010-ben alakult

Nagy-Magyarország Park

Ars poetica-juk: "A dalt előadni, nem felhasználni!" Akusztikus élőzenei koncertjeik bepillantást engednek hazánk zenei lelkületének szépséges világába.

A koncert exkluzív helyszínen az Erdély Vadászkastélyban, a Kárpátia Étterem és Kávézó teraszán lesz.

A különlegesen hangszerelt énekek hallgatása közben lehetőség lesz kávé, üdítő fogyasztására, és aki szeretné megkóstolhatja majd a külhoni és a belső Magyarország borvidékeiről származó tételeket.

Kárpátia Étterem

Nagy-Magyarország Park/Peka Roland

A műsor után a Kárpátia Étterem és Kávézó különleges Kárpát-medencei ételekkel szolgál, melyeket az étterem étlapjáról választhat ki az, aki az este további részét is a parkban szeretné tölteni.

Kárpátia Étterem

Nagy-Magyarország Park/Peka Roland

Az üdülő-, konferencia- és rendezvényközpont környezete, miliője is arról tanúskodik, hogy rendkívül fontos a széttagolt magyar nemzet számára az összetartozás napjainkban.

Ennek fenntartását és folyamatos erősítését tűzték zászlójukra a Nagy-Magyarország Parkban.

"A szülőföld ismerete és megbecsülése, a közösségi hagyományok tisztelete és megújítása mindannyiunk érdeke, és ezt minél előbb meg kell mutatnunk gyermekeinknek." - vallják.

2021-ben sajnos már 101 éve annak, hogy a rajzolt határok ugyan látszólag elválasztanak minket, de mind jól tudjuk, hogy ez csak térképeken létezik. Mi magyarok barátként, testvérként gondolunk egymásra, hiába éljük napjainkat más-más ország földjén.

Előzetes asztalfoglalás és további információ: Zenés polgári kávéház a Kárpátia Étterem és Kávézó teraszán

Facebook és Instagram:  Nagy-Magyarország Park

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek