4 hónapnál régebbi cikk

Újra nyitott tornatermek szeptember 6-tól
·Sportingyen·Utolsó frissítés: undefined
Újra nyitott tornatermek szeptember 6-tól
·Sportingyen·Utolsó frissítés: undefined

Újraindulnak szeptember 6-tól a Nyitott tornaterem edzései. A Székesfehérvár Önkormányzata által ingyenesen biztosított lehetőséggel több ezer mozogni, sportolni vágyó fehérvári élhet ismét hétfőtől.

Újra ingyenes sportolási lehetőségek közül válogathatnak a fehérváriak a Nyitott tornatermek program keretében. Óvodásokat, nőket, férfiakat és nyugdíjasokat is várnak több mint húsz helyszínen sportfoglalkozással, csapatjátékokkal és vezetett tornákkal, a hét minden napján.

A foglalkozásokat testnevelő tanárok, edzők, gyógytornászok vezetik, és szinte minden iskolában hirdetnek délutánonként és esténként valamilyen lehetőséget. A huszonnégy féle sportóra között az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki találhat kedvére valót: van tollaslabda, floorball, kosár- és röplabda, teremfoci, nőknek hirdetett kondicionáló vagy alakformáló tornák, de még teke is.

A helyszíneket, foglakozásokat és időpontokat tartalmazó táblázat megtalálható a város honlapján: https://www.szekesfehervar.hu/nyitotttornatermek

Borítókép: fiers.gabor
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek