1 évnél régebbi cikk

Ingyenes gyógytorna-tanácsadás Székesfehérváron
Ingyenes gyógytorna-tanácsadás Székesfehérváron

Nemcsak elhúzódó fájdalom esetén tud ellátni minket tanácsokkal a szakember, de sérüléseket követő rehabilitációban is komoly segítséget tud nyújtani.

Ingyenes gyógytorna-tanácsadást indított Székesfehérváron az Egészségfejlesztési Iroda. A tanácsadáson Fábián Árpád gyógytornász várja azokat, akiknek segítségre van szükségük, legyen szó akár régebb óta fennálló mozgásszervi problémáról – például derék-,térd-, hátfájásról – vagy sérülést követő rehabilitációról.

Egy alkalom nagyjából 30 perc időtartamú, amelynek első lépése a kórtörténet megbeszélése, tehát a páciens elmondja, miben szeretne segítséget kapni, volt-e sérülése, milyen panasza van. Ezt követi a mozgásprogram összeállítása, vagyis a gyógytornász hasznos gyakorlatokat mutat be a résztvevőnek, melyet később az otthonában is végezhet. Amennyiben szükséges, illetve ha a szakember ajánlja, újabb alkalommal is részt lehet venni tanácsadáson.

A részvétel ingyenes, ám előzetes bejelentkezéshez kötött, amit a +36 70 455 99 30-as telefonszámon lehet megtenni. Időpontot péntek délutánokra lehet kérni, Fábián Árpád ezen a napon fogad klienseket az irodában, a Székesfehérvár Jancsár utca 1. szám alatt.

Borítókép: youtube.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek