Ingyenes Quimby-koncert a Zichy-színpadon szombaton este
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Ingyenes Quimby-koncert a Zichy-színpadon szombaton este

Szabadtéri, ingyenes koncertre várják a fehérváriakat június 15-én, szombaton 20.30 órától: a Quimby – eredetileg zárt helyszínre tervezett – fellépését tartják meg a Zichy-színpadon.

Számos nagyvárosban és kisebb településen is rendeztek az elmúlt időszakban ünnepi programokat hazánk Európai Uniós csatlakozásának évfordulóját megünnepelve. Székesfehérvár Önkormányzata nem szerette volna ezt a közösségi eseményt a kampányidőszakban megtartani. Most lehetőség van a program megszervezésére, ami nem egy új műsort, hanem a Quimby zenekar Székesfehérvárra meghirdetett koncertjének új helyszínre helyezését és ingyenessé tételét jelenti.

2024. június 15-én, szombaton 20.30 órától a Zichy-színpadhoz várnak mindenkit egy közös, nyárindító programra! 

A nemrég átadott Alba Arénába meghirdetett Quimby-koncert az eredeti formájában tehát elmarad, amelyért valamennyi jegyet váltó néző megértését kérik! A programra már megvásárolt jegyek természetesen visszaváltásra kerülnek, az alábbiak szerint:

  • az online, a jegymester.hu felületén megváltott jegyek esetében azok árának visszatérítése automatikusan – várhatóan június 17-től – megtörténik, a vásárlóknak ezzel további tennivalójuk nincsen;
  • az Alba Arénában, illetve a Tourinform Irodában megvásárolt jegyek KIZÁRÓLAG a Tourinform Irodában, személyesen válthatóak vissza 2024. június 17. reggel 9 óra és 2024. július 31. 12.00 óra között, nyitvatartási időben.

A jegyvásárlók – további kérdés esetén – a jegy@proalbaregia.hu e-mail címen vagy a 06-22-815-321 telefonszámon kérhetnek információt.

A szombat esti, ingyenes koncertre mindenkit szeretettel várnak!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek