2 évnél régebbi cikk

Aladdin, egy különleges családi mesebalett a Székesfehérvári Balett Színház előadásában
·Színházbalett·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Székesfehérvári Balett Színház
Aladdin, egy különleges családi mesebalett a Székesfehérvári Balett Színház előadásában
·Színházbalett·Utolsó frissítés: undefined

Már válthatók jegyek a város balettszínházának szeptember 28-i és 29-i előadásaira, ahol Aladdin és Jázmin hercegnő várja majd a felnőttek mellett az óvodásokat, kisiskolásokat is.

Különleges családi mesebalettel készül a Székesfehérvári Balett Színház szeptember végére. Aladdin történetét talán senkinek sem kell bemutatni, ám a balettszínház eddigi előadásai előrevetítik: biztosan felejthetetlen élményt kap a néző! Sőt, felejthetetlen élményt az egész család, hiszen a felnőtt rajongók mellett most a kisebbeket is várják egy varázslatos utazásra a mesék és a tánc világába.

Így ír a balettszínház az előadásról:

"Egy fiú története, aki nem félt nagyot álmodni.
Egy fiúé, aki nem félt küzdeni.
Egy fiúé, aki nem félt mindent feladni a boldogságért.

Aladdin, a tiszta szívű tolvaj fiú történetéről szól a mesénk, aki megpróbáltatásai során elnyeri a szépséges Jázmin hercegnő kezét. Varázsszőnyegünkön elrepítünk egy titokzatos arab birodalomba, ahol csodából és nevetésből nem lesz hiány. Izgalmas bazár, kincsekkel teli barlang, misztikus csodalámpa egy tréfás kedvű dzsinnel, pompás palota egy vajszívű szultánnal és egy hataloméhes udvari varázslóval – a jó és a rossz örök harca, a szegénység és a gazdagság találkozása. A Székesfehérvári Balett Színház bemutatóján Aladdin és Jázmin hercegnő várja az óvodásokat, kisiskolásokat.

Éljük át együtt a csodát!"

Az Aladdin előadás szeptember 28-i és 29-i bemutatóira már meg is vásárolhatóak elővételben a jegyek, amit ide kattintva tehetünk meg. 

Aladdin a Székesfehérvári Balett Színház előadásában

Székesfehérvári Balett Színház

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek