2 évnél régebbi cikk

Fejér Termék 2022 – Év végéig várják a pályázatokat
·Hírekpályázat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh Zoltán
Fejér Termék 2022 – Év végéig várják a pályázatokat
·Hírekpályázat·Utolsó frissítés: undefined

A Fejér Megyei Önkormányzat által életre hívott „Fejér Termék” pályázatra az idei év december 31-ig jelentkezhetnek a megye kiemelkedő minőségű kézműves termékeinek vagy minőségi élelmiszereinek előállítói.

A 2011-ben életre hívott „Fejér Termék” pályázat a Fejér Megyei Önkormányzat kiemelkedő kezdeményezése, melynek célja, hogy szélesebb körben megismertesse és népszerűsítse a megyei kézműves termékeket és a minőségi alapanyagból előállított élelmiszereket.

Az idei esztendőben szeptember elején, a Nádasdladányban megrendezett Megyenapon adták át az elismeréseket, melyek odaítélésekor a hagyomány-érték-minőség hármas szellemisége mentén haladva dönt a zsűri a díjazottakról. 2021-ben a Magyaralmási Agrár Zrt. és Gelencsér Julianna népi iparművész vehette át a kitüntetést, a Magyaralmási Agrár Zrt. a saját tejfeldolgozójában előállított magas minőségű tejtermékek elismeréseként, míg a táci Gelencsér Julianna népi iparművész az általa készített, hatalmas népszerűségnek örvendő kukoricacsuhéból készült népművészeti alkotásainak, használati tárgyainak köszönhetően vehette át a díjat.

December 31-ig lehet jelentkezni a Fejér Termék 2022-es pályázatára

Németh Zoltán

A Fejér Megyei Önkormányzat természetesen 2022-ben is díjazni fogja a megye minőségi termékeit és termelőit, a „Fejér Termék” pályázatra az idei év december 31-ig, vagyis már csak az idei év végéig lehet jelentkezni. A jelentkezéssel kapcsolatos minden információ ide kattintva érhető el, míg a pályázati adatlapot itt érhetik el az érdeklődők. Bármely más felmerülő kérdés felmerülése esetén érdeklődni lehet a fejer@fejer.hu e-mail címen vagy a 22/312-144-es telefonszámon.  

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek