2 évnél régebbi cikk

Szusidoboz, tequilás sörös üveg - luxusszemetelés a bazilikánál
·Multimédiaszemét·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kurucz Tünde
Szusidoboz, tequilás sörös üveg - luxusszemetelés a bazilikánál
·Multimédiaszemét·Utolsó frissítés: undefined

Szusidobozt, tequila ízesítésű sörös üveget és egy fehér borospalackot hagytak a fehérvári bazilika oldalában, pár lépésre az 1956-os emlékkeresztről.

A város karácsonyfájának felállításáról jöttem el, mikor megpillantottam a bazilika oldalában, az ötvenhatos kereszttől nem messze az üres, viszonylag jó minőségű boros és sörös üvegeket, valamint a feltehetően előző esti szusi maradékát.

Gondosan egymásba mellé voltak rakva, mintha csak valaki véletlen, az éjszaka mámorában otthagyta volna a luxusszemetet. Engem az is zavar, ha valaki csak úgy kidobja a cigicsikket a kocsiból, vagy a banánhéjat otthagyja a padon. De az, hogy valaki csak úgy otthagyjon minden mocskot a fehérvári belvárosban egy templom, sőt az ötvenhatos emlékkereszt közelében, már mélységesen felháborít. 

Kapcsolódó
Használt óvszer, véres tampon, műsoros bugyi - a fehérvári kultúra kiverte a biztosítékot az erdőlátogatóknál

A fenti táblát az Aszalvölgyi árokba tette ki egy lelkes természetjáró, ám az ott tapasztalt állapot nem egyedi jelenség. Székesfehérvári (szex)kultúra 2021.

Ha arra van pénze a szemetelőnek, hogy tequila ízesítésű sörrel és egy üveg minőségi borral öblítse le a szusit, legyen már annyi kultúrája is, hogy a legközelebbi, kábé 30 másodpercre lévő kukába dobja be a szemetet! Ha az tele van, akkor tegyen meg még 10 métert, akkor talál további kettőt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek