2 évnél régebbi cikk

A karikagyűrű kiválasztása: egyedi vagy sorozatgyártott?
·Életmódvásárlás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
ekszerpalota.hu
A karikagyűrű kiválasztása: egyedi vagy sorozatgyártott?
·Életmódvásárlás·Utolsó frissítés: undefined

A karikagyűrű kiválasztása soha nem egyszerű feladat, így nem is várhatjuk senkitől, hogy gyorsan és könnyedén érjen a válogatás végére.

A férfiak többsége pont emiatt nem szeret igazán ékszert válogatni, pedig ez pont az a kompromisszum, amit mindenképp meg kell kötni. Életünk legfontosabb ékszerének a kiválasztását nem szabad elsietni. 

Válasszuk a kínálatból?

Ez egy meglehetősen bonyolult kérdés, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni. Egyrészt nem mindegy, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezünk, azaz inkább egy meglévő gyűrű kiválasztására futja inkább a keretből, vagy bátran szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Akármelyik választással is élünk, a lényeg, hogy a választott ékszer hűen tükrözze a személyiségünket. 

Azt nem szabad elfelejteni, hogy a párok többsége konkrét elképzelésekkel lép be az ékszerüzletbe, de mégis inkább más stílusú darabokat próbálnak jellemzően, mint amit megálmodtak. Ez több okból is így van, hiszen az, amit elképzelünk, egyáltalán nem biztos, hogy jól is áll a kezünkön. Például hiába vágyunk egy szélesebb gyűrűre, ha picit husisabb, vastagabb ujjakkal rendelkezünk, tuti nem fog jól mutatni és nem leszünk elégedettek az eredménnyel. Tehát érdemes először egy ékszerboltban felpróbálni néhány típust, hogy képbe kerüljünk azzal, hogy milyen is lesz a tökéletes karikagyűrű.

Vagy készíttessünk egyedi karikagyűrűt?

Mai korunk nagy szerencséje, hogy semmiből nem kell megelégednünk a tucatdarabokkal. Tehát ha egyik, előre gyártott karikagyűrű sem nyerte el a tetszésünket, akkor nyugodt szívvel álljunk neki álmodozni. Akár fejben, akár papíron megtervezhetjük azt a karikagyűrűt, ami akár több látott, próbált darab alapján megszületett a gondolatainkban. Szerencsére az Ékszerpalotánál, ha egyedi karikagyűrűt szeretnél, minden igényedet figyelembe veszik, legyen az alapanyag, szín, design, méret kérdésköre, és ez alapján készítik el a számotokra megfelelő darabot, ami mindig kényelmes lesz. 

A leendő ékszernek a paramétereit érdemes úgy kiválasztani, hogy az passzoljon a már meglévő darabokhoz és a mindennapokban hordott ruháinkhoz, stílusunkhoz. A design kiválasztásánál érdemes figyelembe venni azt a nagyon fontos paramétert, hogy lehetőség szerint a későbbiekben, ha méretezésre kerül a sor, akkor egyszerűen kivitelezhető legyen. Tehát ebben az esetben a körbeköves vagy épp a körben vésett darabok nem feltétlenül bizonyulnak a legjobb választásnak, mivel sérülhetnek közben. 

Végül pedig a karikagyűrű kinézete nagyon fontos, hogy a pár mindkét tagjának az ízlését tükrözze. Amennyiben az egyik fél teljes mértékben alárendeli az igényeit a másikénak, és a gyűrű kiválasztása nem kompromisszumokon alapul, akkor nem feltétlenül fogja igazi örömmel viselni egy életen át. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek