2 évnél régebbi cikk

Elütötték, majd eltüntették a 62-es út mellett hónapok óta kóborló kecskét
·Hírekállati·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh Zoltán
Elütötték, majd eltüntették a 62-es út mellett hónapok óta kóborló kecskét
·Hírekállati·Utolsó frissítés: undefined

4 hónapon keresztül senki sem tudta befogni a 62-es út mellett kóborló kecskét. Balesetveszélyes volt az állat jelenléte. Szombaton elütötték a kecskét, azonban mire kiértek a Fema önkéntesei, addigra eltűnt az állat.

Ahogyan arról már korábban is írtunk A 62-es főút Seregélyest elkerülő szakasza mellett még augusztusban jelent meg egy kecske, és gyakorlatilag több mint 4 hónapon keresztül a legelésző állat látványa hozzá is tartozott a mindennapokhoz.  

Kapcsolódó
Négy hónapja tart a kecskeveszély a 62-es főúton

Nomád életet élő kecske jelent állandó balesetveszélyt a 62-es főúton Seregélyes külterületén. A hippi életmódot folytató párosujjú patás augusztus óta tölti napjait a főút mentén, eddig senki nem tudta befogni.


Többször próbálták befogni, ám ezeket a próbálkozások soha sem jártak sikerrel. Voltak magánszemélyek, önkéntes tűzoltók, akik igyekeztek befogni az állatot, sőt még olyan kísérlet is volt, amikor egy másik kecskével igyekeztek kicselezni és befogni a vadon élő jószágot, de mindegyik kísérlet kudarcba fulladt. Az állat jelenléte balesetveszélyes volt a forgalmas út mellett. 

A Fema állatmentők posztjából kiderül, hogy valaki szombaton elütötte a kóborló állatot. A kecske a szemtanúk elmondása szerint nyílt törést szenvedett, azonban mire a helyszínre érkeztek a Fema önkéntesei addigra a sérült kecske eltűnt. Nem tudni mi lett a sorsa. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek