2 évnél régebbi cikk

A DK Székesfehérvár közösségi oldala durván nekiment Márki-Zaynak, ami Ráczné Földi Judit szerint tévedésből történt
·KözéletSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár Tv/ Pintér Norbert
A DK Székesfehérvár közösségi oldala durván nekiment Márki-Zaynak, ami Ráczné Földi Judit szerint tévedésből történt
·KözéletSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

„Márki-Zay diktatórikus álmainak legfőbb akadálya a DK és Gyurcsány" – ez is olvasható volt a DK Székesfehérvár közösségi oldalon. A poszt hétfőn jelent meg, az esti órákban már nem volt elérhető. Megkerestük a DK székesfehérvári képviselőjét, Ráczné Földi Juditot, aki szerint tévedés történt.

Hétfőn kora estig látható volt a DK Székesfehérvár közösségi oldalán az a poszt, amelyben az Amerikai Népszavából idézve azt taglalják, hogy Márki-Zay becsapta az ellenzéki szavazókat az előválasztás második fordulójában. 

A megosztott cikk felett kiemelt szövegrészletekben olvashattuk, hogy „Márki-Zay diktatórikus álmainak legfőbb akadálya a DK és Gyurcsány.”

A posztban azt is közölték a DK Székesfehérvár közösségi oldalon, hogy „ha van valaki, aki Orbán leváltásának legfőbb akadálya, aki a legjobban elutasított politikus, azt Márki-Zay Péternek hívják…”

Az fmc.hu megkereste a DK székesfehérvári képviselőjét, Ráczné Földi Juditot, aki elmondta, hogy ez a poszt és az említett cikk nem tükrözi sem a DK, sem pedig a DK Székesfehérvár álláspontját. 

„Az egyik Facebook-kezelőnk osztotta meg ezt a cikke. Nem fűzött hozzá kommentet, csak a cikket osztotta meg, amit nem olvasott át kellően, mikor erre később rájött ezt a posztot le is szedte. Ez nem DK álláspontja, és nem is a DK Székesfehérvár álláspontja!” - mondta el megkeresésünkre Ráczné Földi Judit.

„A balliberális oldalon uszító és megosztó tevékenysége miatt az ellenzék fele elutasítja vagy annál többen is…” – állt kiemelve Márki-Zay Péterről a DK Székesfehérvár bejegyzésében, amit az elmondottak tükrében tévesen helyezett ki az oldal kezelője. 

 Ahogyan Ráczné Földi Judit kifejtette, a DK továbbra is azt vallja, hogy teljes ellenzéki egység van. Közösen gyűjtik az aláírást, támogatják Márki-Zay Pétert abban, hogy ő legyen Magyarország következő miniszterelnöke.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek