2 évnél régebbi cikk

Látványos gálával karácsonyoztak a fehérvári szinkronúszók
·Sportúszás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh Zoltán
Látványos gálával karácsonyoztak a fehérvári szinkronúszók
·Sportúszás·Utolsó frissítés: undefined

Egy év kihagyás után ismét megrendezhette karácsonyi szinkronúszó gáláját a székesfehérvári Orka SE, a látványos verseny- és gálakűröket hozó évzáró teljes felvétele megtekinthető cikkünkben.

A 2020-as esztendő rengeteg edzést, de a koronavírus-járvány miatt kevesebb versenyt hozott az Orka SE versenyzőinek. Szerencsére idén már javult a helyzet, a szinkronúszó versenyek nagy részét meg tudták rendezni, így a fehérvári versenyzők is élesben mutathatták be kűrjeiket.

- Úgy érzem, hogy lassan egyenesbe kerülünk. Az előző évben elkezdődött online versenyekről, a közönség nélküli megmérettetésekről egyöntetű volt a sportágon belül a vélemény: így ebben a formában nem az igazi a szinkronúszás.

Nagyon boldogok voltunk, hogy az idei év tavaszától már közönség előtt versenyezhettünk, reméljük ez, ha esetleg korlátozásokkal is, de megmarad a jövőben is. Ami a gálát illeti, vártuk már nagyon, örülünk, hogy közönség előtt rendezhetjük meg.

A lányok nagyon szeretik a karácsonyi gálánkat, hazai környezetben, rokonaiknak, barátaiknak mutathatják meg tudásukat, és ami igazán fontos, külön erre az alkalomra maguk készíthetnek kűröket, amiben kifejezhetik kreativitásukat is – avatott be minket az esztendő történéseibe és a gála előkészületeibe Molnár Andrea, az Orka SE szakmai vezetője.

A gála végül elsöprő hangulatot és kiváló kűröket hozott. Érdemes megtekinteni a gála három kamerával rögzített, vágott felvételét, mely kiváló programot jelenthet a karácsonyi menü elfogyasztása utáni pihenés közben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek