2 évnél régebbi cikk

Elkészült a Deák Ferenc utca belső szakaszainak teljes felújítása
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika/ÖKK
Elkészült a Deák Ferenc utca belső szakaszainak teljes felújítása

A beruházás 91 millió forintba került, és önkormányzati forrásból valósult meg.

Befejeződött a Deák Ferenc utca felújítása a Lövölde úttal körülhatárolt részen. Molnár Tamás, a terület önkormányzati képviselője kiemelte, három ütemben újították meg a lakótelep utcáit és járdáit, az utolsó szakasz pedig mostanra fejeződött be. A beruházás 91 millió forintba került, és önkormányzati forrásból valósult meg.

A beruházásnak köszönhetően a Deák Ferenc utca Lövölde úttal körülhatárolt részén teljesen új burkolaton közlekedhetnek az autósok és a gyalogosok egyaránt.

"Ez majdnem 3500 négyzetmétert jelent, nemcsak az út, hanem az összes járda és szegély is, ami az elmúlt évtizedekben elhasználódott, megújult, így teljesen új burkolaton közlekedhetnek az autósok és a gyalogosok egyaránt. Ezzel befejeződött a Deák Ferenc utca ezen szakaszának megújítása, mehetünk tovább" - emelte ki Molnár Tamás.

A felújítások ezen a területen nem értek a végére, és ütemezetten történnek majd a korszerűsítések. A tervek szerint a munka az Erzsébet úton folytatódik, majd sorra kerül a Deák Ferenc utca külső része és a Béke tér felújításának következő üteme is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek