2 évnél régebbi cikk

Április 15-ig felújítás miatt zárva lesz az Öreghegyi Közösségi Ház
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/oreghegyi.fantavilla
Április 15-ig felújítás miatt zárva lesz az Öreghegyi Közösségi Ház
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined

Az Öreghegyi Közösségi Ház felújítás miatt várhatóan április 15-ig zárva tart

Állandó csoportjaik ideiglenesen a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) más házaiban és közösségi tereiben működnek - jelentették be az intézmény közösségi oldalán.


A Fanta-villa néven is ismert épület mintegy 70 éve a városrész kulturális központja. A hatvanas években történt kibővítése óta mindeddig csupán kisebb felújításokat végeztek a házban – ez a mostani lesz az első átfogó, sok mindenre kiterjedő rekonstrukció.

Az SZKKK célja, hogy közösségi házai, terei megfeleljenek a mai kor követelményeinek. Az intézmény fontosnak tartja, hogy az Öreghegyi Közösségi Ház látogatói, az ott működő egyesületek, csoportok, közösségek modern rendszerekkel felszerelt, élhető, szép környezetben élvezhessék a programokat, illetve folytathassák tevékenységüket.

A felújítási munkálatok várhatóan 2022. április 15-ig tartanak, erre az időszakra az SZKKK vezetése igyekszik minden saját művelődő közösségének helyszínt találni a közösségi együttlétre, hiszen számukra is fontos, hogy a közösségek együtt maradjanak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek