2 évnél régebbi cikk

Új autót vásárolt a Mr. Mustang az ellopott régi Opel helyett a Fejér megyei mentőknek
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/orszagosmentok
Új autót vásárolt a Mr. Mustang az ellopott régi Opel helyett a Fejér megyei mentőknek
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

A Fejér Megyei Mentőknek vásárolt új autót a Mr. Mustang. A 23 éves szolgálati járművet a múlt héten lopták el. Fazekas István az autókereskedés tulajdonosa azonnal cselekedett, és egy új szolgálati járművet vett a mentőknek.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a múlt héten a Fejér Megyei Mentőktől lopott el valaki egy szolgálati autót.  A 23 éves Opel Astra két oldalán jól látható volt a mentőembléma és a kék villogó sem hiányzott az autóról, ám a pofátlan tolvajt ez nem akadályozta meg abban, hogy a parkolóból elvigye a kocsit. 

A Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán is posztoltak a Fejér megyei bajtársakat ért veszteségről. Így értesült a történetről Fazekas István, a Mr. Mustang Hungary Zrt. tulajdonosa. 

"Láttam ezt a posztot, miszerint a Fejér megyei mentőktől ezt az Opel Astrát ellopták és hiányzik a rendszer működéséből.  Autós emberként abszolút képben vagyok abban, hogy egy új autó vásárlása egy állami cégnél közbeszerzési eljárás kiírásával, pályáztatással, elbírálással záródik. Ez amit most elmondtam lehet több hónap is. Sportautó szerető- és értékesítő cégként azonnal bevillant, hogy a Mentőszolgálat is Ford Mustanggal járjon, viszont a Ford Mustang a téli hónapokban, hóban, esőben hátsó kerékmeghajtással és minimum 300 lóerővel nem biztos, hogy egy jó kombináció lett volna. Éppen ezért aztán valami használhatóbb, kevesebb lóerős egyszerű autóra gondoltunk, így lett egy Chevrolet Lacetti a választott jármű" - számolt be a részletekről az adományozó üzletember, aki emberségből abszolút jelesre vizsgázott. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek