2 évnél régebbi cikk

Visszatér Velencére az EFOTT
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/EFOTT
Visszatér Velencére az EFOTT
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Visszatér a Velencei-tó északi strandjára az egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztivál, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT).

Idén újra Velence északi strandja ad otthont a fiatalok egyik legvonzóbb nyári rendezvényének, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának.

A 2022. július 13-án kezdődő, ötnapos EFOTT házigazdája a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) lesz.

Erről a 22. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon írt alá együttműködési megállapodást Gyuricza Csaba, a MATE (korábban gödöllői Szent István Egyetem) rektora és Lasztovicza Gábor, a EFOTT Kft. ügyvezetője.

„Oktatási és kutatási feladatai mellett az egyetem mindig is kiemelt figyelmet fordított a minőségi szabadidős tevékenységek biztosítására, különös tekintettel a sportra” – fogalmazott a fesztivál időpontjának bejelentésekor a MATE rektora, aki azt reméli, hogy az idei EFOTT lesz az egyetemisták és főiskolások legsportosabb és „legzöldebb” találkozója.

 Az 1976-ban létrejött zenei rendezvénynek 2014-ig mindig más helyszíne és házigazdája volt. Először Abaligeten építettek fel hatalmas színpadokat és alkalmi sátorvárost, de többek közt Nyíregyháza, Debrecen és Keszthely is szívesen fogadta be a kulturáltan szórakozó hazai és külföldi fiatalokat. A múlt évben tartott sukorói találkozó látogatóinak száma elérte a 89 ezret, és az ideire is több tízezer, könnyűzenei élményre és sportjátékokra kiéhezett főiskolást, egyetemistát várnak.

(Forrás: Gulyás Attila/turizmus.com)

FRISSÍTÉS 2022. 01. 23. 11. 30: 

Velence város közleménye szerint nem született megállapodás a város és a fesztivál szervezői között. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek