2 évnél régebbi cikk

Újdonságok, kiárusítás és házhozszállítás a Vörömarty Mihály Könyvtárban
·Irodalomkönyvtár·Utolsó frissítés: undefined
Újdonságok, kiárusítás és házhozszállítás a Vörömarty Mihály Könyvtárban
·Irodalomkönyvtár·Utolsó frissítés: undefined

Mozgalmas az év eleje a Vörösmarty Mihály Könyvtárban: folyamatosan érkeznek az új könyvek, a régi, állományból kivont köteteket pedig kiárusítás keretein belül vásárolhatják meg az érdeklődők. Egyre népszerűbb az online katalógus, valamint továbbra is él a házhoz menő kölcsönzés lehetősége.

Újdonságokkal és a meglévő szolgáltatások népszerűsítésével indul az év a Vörösmarty Mihály Könyvtárnál. Az könyvek tárháza folyamatosan bővül: januárban angol nyelvű újdonságokat mutattak be, melyeknek listáját bővebben ide kattintva tekintheti meg.

Az újdonságok mellett a régi, állományból már kivont kötetekhez becsületkasszás rendszerben lehet hozzájutni. Ezeket a filozófia és pszichológia témájú könyveket a Központi Könyvár Felnőtt kölcsönző részlegén, nyitvatartási időben lehet megvásárolni február elsejétől.

A folyamatosan bővülő könyvállományt nem csak, hogy online formában is böngészheti a közönség, de házhoz is rendelheti a kiválasztott köteteket: a Könyvet házhoz akció keretein belül minden páros csütörtökön a házhozszállításra van lehetőség.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár a Központi Könyvtár állományából Székesfehérvár egész területén a házhoz viszi az olvasó által választott könyveket. A rendelés leadása történhet e-mailen a kolcsonzo@vmk.hu címen, valamint telefonon a 06/22-340-699-es számon keresztül is.

Borítókép: Kiss László
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek