2 évnél régebbi cikk

Jótékonysági aukció a Munkácsy iskola pedagógusáért
·Kultjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Jótékonysági aukció a Munkácsy iskola pedagógusáért
·Kultjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

12 művész ajánlotta fel alkotását, hogy a fehérváriak közössége a műtárgyak megvásárlásával nemes célt szolgálva nyújtson segítséget a Munkácsy iskola egyik kiváló pedagógusának, aki hosszú ideje betegséggel küzd.

A közösség ereje, az egykori és jelenlegi tanítványok, kollégák szeretete annak a nemes kezdeményezésnek a mozgatója, amellyel a Munkácsy Mihály Általános Iskola pedagógusának gyógyulását segítik. A tantestület meghatározó tagja, Kárpátiné Somogyi Csilla hosszú ideje beteg. Az összefogással elindított aukcióra 12 műtárgyat, festményeket és gyöngyből készült ékszereket ajánlottak fel olyan alkotók, akik az iskolához kötődnek: volt tanítványok, jelenlegi és régi kollégák. 

Az árverésre került tárgyak megnézhetőek online, illetve a Prohászka Ottokár út 6. szám alatti művészeti galéria kirakatában. További információt a  +36209547700 telefonszámon, illetve az aukcio.csilla@gmail.com e-mail címen kaphatnak az érdeklődők. 

Az aukció indítói azt kérik, aki teheti, éljen a lehetőséggel, nézze meg a felajánlott festményeket, tárgyakat, hiszen ezek megvásárlásával nemcsak egy komoly értékkel bíró alkotással gazdagodhatnak, hanem a segítés nemesítő érzésével is.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek