2 évnél régebbi cikk

Letették az SP Hungary Zrt. új logisztikai csarnokának alapkövét Fehérváron
·Hírekgazdaság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Vargha Tamás
Letették az SP Hungary Zrt. új logisztikai csarnokának alapkövét Fehérváron
·Hírekgazdaság·Utolsó frissítés: undefined

A vállalat a Brexit Alkalmazkodási Tartalék forrásaiból a kormány pályázatán keresztül nyert el 427 millió forint vissza nem térítendő támogatást, amellyel egy összességében 949 millió forintos beruházást valósít meg.

"Székesfehérvár ismét tesz egy lépést előre, ami által tovább erősíti pozícióját Magyarország legfontosabb ipari-gazdasági erőközpontjai között" - kezdte Vargha Tamás Facebook-videójában.

Fehérvár országgyűlési képviselője csütörtökön az SP Hungary Zrt. új logisztikai csarnokának alapkőletételén vett részt az Alba Ipari Zónában.

Újabb beruházás valósul meg a magyar kormány támogatásával Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában

Facebook/Vargha Tamás

A vállalat a Brexit Alkalmazkodási Tartalék forrásaiból a magyar kormány pályázatán keresztül nyert el 427 millió forint vissza nem térítendő támogatást, amellyel egy összességében 949 millió forintos beruházást valósít meg.

A logisztikai csarnok a gazdasági szempontokon túl környezetvédelmi jelentőségű is, hiszen egy hibrid napelemes rendszer telepítésével olcsó és zöld energia termelésére is képes lesz.

"Köszönjük a kormány támogatását, és köszönjük az SP Hungary Zrt.-nek, hogy értékes tagja Fehérvár gazdasági életének!" - zárta Vargha Tamás.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek