1 évnél régebbi cikk

Rohamosan nőnek a nyári táborok árai, a Táborfigyelő szerint érdemes sürgősen foglalni
Fehérvár Médiacentrum fotója
Boros Nikoletta
Rohamosan nőnek a nyári táborok árai, a Táborfigyelő szerint érdemes sürgősen foglalni

Egyre több táborszervező kénytelen megemelni a táborok árait a megnövekedett költségeik miatt, így a vakáció programok díjai is eltérhetnek akár két hét múlva is a mostanitól.

A már lefoglalt táborok árait tartják a táboroztatók a szülőknek, anyagi oka is van annak, hogy miért érdemes mielőbb foglalni.

Az idő pénz, és ez a közmondás a táborok világában nemhogy aktuális, de különösen sürgető, ugyanis az árak sok vakációs lehetőségnél emelkedtek.

„Az elmúlt két-három hétben rengeteg táborszervező jelezte, hogy kénytelenek emelni a táborárakat a korábbihoz képest, ugyanis a kiadásaik, mint étkeztetési költségek vagy a gyerekek szállásának díjai, megemelkedtek. A jó hír, hogy az érintett táboroztatók úgy nyilatkoztak, hogy a korábban lefoglalt táborok árait nem kívánják megváltoztatni, azaz a már lefoglalt programok esetében nem várható árnövekedés.” – mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője.

Már csak egy hónap van a nyári szünet kezdetéig, és ilyenkor hatalmas a tumultus a táborjelentkezéseknél.

Kapcsolódó
Egyre több székesfehérvári nyári táborba lehet jelentkezni

Kilenc hét és itt a vakáció! A táborokba már most lehet jelentkezni.

Azon felül, hogy a legjobb ár-érték arányú turnusok nagyon gyorsan betelnek, az előbb említett árnövekedés folytatódhat, nem garantálható, hogy egy vakációs program ma érvényes ára akár két héten belül ne nőne meg akár 5-10%-kal. – mondta el a szakember.

Az árak növekedése ellenére rekordrészvételre lehet számítani az idei nyári szünetben, sőt a hagyományos tábortémák mellett egyre több meghökkentő vagy extrém táborra is jelentkezhetnek az érdeklődő gyerekek és szüleik. A kínálat már most is hatalmas, több mint 900 ellenőrzött táborturnust lehet foglalni már a Táborfigyelőn.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek