1 évnél régebbi cikk

Különleges kövek bújnak meg Székesfehérvár utcáin gyermeknap alkalmából
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Köves/s/ Fehérvár
Különleges kövek bújnak meg Székesfehérvár utcáin gyermeknap alkalmából

A Köves/s/ Fehérvár oldal tagjai ismét összefogtak, hogy örömet szerezzenek a gyermekeknek.

Már több mint egy éve, hogy útjára indult a Köves/s/ Fehérvár, és a kihívással együtt gyönyörű, egyedi festett kövek bújtak meg szerte Székesfehérvár utcáin. A kezdeményezés nemcsak a gyermek, de a felnőttek körében is nagy sikert aratott, és mostanra már a kezdeményezés Facebook-oldalának létszáma 4500 fölé ugrott.

Kapcsolódó
Kézzel festett kövek indultak játékos útra Székesfehérváron: megtalálni, örülni, posztolni és szabadon bocsátani

Újabb szuper kihívás és játék indult el Székesfehérváron, a főszereplők apró, kézzel festett kövek és játékos kedvű gyerekek, felnőttek.

A szervezők gyermeknaphoz közeledve sem tétlenkednek: "Mindjárt itt a gyereknap és újra összefogtunk, hogy egy kis örömet okozzunk a gyereknek" - írják legújabb posztjukban, ami bizony azt jelenti, hogy új kőremekek születtek a lelkes önkétesek kezei között. Ezek a kövek pedig hamarosan útnak indulnak.

A korábbi akciókhoz képest azonban most változott a lebonyolítás, ugyanis sajnos voltak olyanok, akiket csak a saját örömük érdekelt.

"Mivel korábban sajnos kevés ember begyűjtötte készletünk nagy részét, most próbálkozunk másképpen és nem hirdetünk fix helyszíneket, hanem május 23-ától egy héten keresztül a szokásosnál több kővel lehet találkozni bárhol a városban" - írják, kiemelve, hogy ez az esemény most kifejezetten a gyereknek szól.

Ezért kérik:

  • a "gyereknap" szöveggel ellátott köveket felnőttek ne vigyék el!
  • a szülők támogassák a kezdeményezést azzal, hogy figyelmeztessék a gyerekeiket: 1 gyerek csak 1 követ vigyen el, hogy minél több kicsinek tudjanak örömet okozni.
  • ha van még tavalyi gyereknapos kő otthon, akkor szuper és igazán szép gesztus lenne most elengedni, és ezzel bővíteni az idei készletet.

"Ugye, tudjátok, hogy a kicsi és nagy készítők nagyon örülnek, ha viszontlátják a köveiket. Posztolni az oldalra lehet ("Látogatók bejegyezései") vagy üzenetben" - emlékeztetnek a szervezők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek