1 évnél régebbi cikk

Pünkösdi Virágálom: 7 helyszínen 6 virágüzlet öltözeti fel a székesfehérvári belvárost
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Pünkösdi Virágálom: 7 helyszínen 6 virágüzlet öltözeti fel a székesfehérvári belvárost

Az Országalmát közösen díszítik majd fel a virágkötő szakemberek pünkösd alkalmából.

Idén újra közösségi élmény lehet a Pünkösdi Virágálom. Június 3–6. között nemcsak virágpompába öltözik a Belváros, de programok is várják a kicsiket és nagyokat Székesfehérváron. A jelenlegi állás szerint az időjárás sem szól majd közbe, hiszen igaz nyári napok várhatók pünkösdkor az előrejzés alapján

7 helyszínen, 6 virágüzlet öltözeti fel a székesfehérvári belvárost: az Országalmát közösen borítják virágba, a Városház téren a színpadnál a Tűzvirág, a Török-kútnál a Syl de Fleur, a Tip-Top előtt a Virágvár, a ciszter templom előtt a Budai 66 Virágüzlet, a Mátyás király-emlékműnél a Hortenzia Virágszalon, az Igéző előtt az Árvácska & Oázis Virágüzlet kompozícióit láthatja majd a közönség az ünnepi napokon.

A Városház téri színpadon virágárverés is lesz, Pánczél Péter ifjúsági Európa-bajnok, mester virágkötő, valamint a Virágvár virágüzlet közreműködésével a Szent István-emlékjelnél felállított színpadon. A csokrokért befolyó összeggel a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványt támogatják mindazok, akik részt vesznek az eseményen. Az alapítvány állami gondoskodásban élő gyerekek egészséges életmódra nevelését, szabadidejük hasznos eltöltését és érzelmi intelligenciájuk fejlesztését segíti.

A részletes ünnepi program ide kattintva nézhető meg.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek