1 évnél régebbi cikk

Gyermeknapi jótékonysági kerti partit rendeztek a Sziget óvodában
·Multimédiagyerekek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács V. Orsolya
Gyermeknapi jótékonysági kerti partit rendeztek a Sziget óvodában
·Multimédiagyerekek·Utolsó frissítés: undefined

Tánc, zene, zsákbamacska és tombola, sütemények és vidám játék - három év után újra megtarthatták a Sziget ovi hagyományos rendezvényét.

Családokkal népesült be június 10-én, pénteken délután a Sziget utcai óvoda udvara. A játékos és vidám programok a gyermeknap jegyében kerültek megrendezésre.

Idén különösen nagy várakozás előzte meg a kerti partit, melyről Oláhné Wágner Erika intézményvezetőt kérdeztük.

Milyen érzésekkel készültek a mai eseményre?

Nagyon izgultunk, hiszen a járvány miatt két év kimaradt. Így a mostani esemény adott alkalmat arra is, hogy felavathassuk a szép, megújult udvarunkat a családokkal együtt.

Milyen programokat terveztek a kerti partira?

Idén kitaláltunk egy pecsétgyűjtő játékot a gyerekeknek. Mind a hat csoport óvodapedagógusai készült egy-egy játékos feladattal. Akad közöttük sakkos témájú, de fenntarthatósággal kapcsolatos is, hiszen részt veszünk a Zöld Óvoda programban. A feladatok elvégzése után természetesen ajándékkal is készültünk a gyerekeknek.

Nem titok, hogy az esemény bevételét minden évben az óvodára fordítják. Idén mire szeretnék használni?

Természetesen a szülők közösségével készültünk erre az alkalomra, ezt sosem egyedül a pedagógusok szervezik, hanem mindig nagy segítséget jelentenek a szülők is, akik ebben támogatnak bennünket. Velük közösen azt beszéltük meg, hogy ha már ilyen szépen megújult az udvar, a két homokozó feletti árnyékolót is szeretnénk kicserélni. Azok már húsz évesek, és a nagy szelek néha megbontják őket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek