1 évnél régebbi cikk

Vállalati összefogásból új közösségi tér: átadták a játszóteret a Petőfi parkban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Cser-Palkovics András
Vállalati összefogásból új közösségi tér: átadták a játszóteret a Petőfi parkban

A Köfém utódvállalatai közel 40 millió forintot ajánlottak fel a város számára.

Különleges és látványos játszótér készült el a város szívében, a Petőfi parkban. Az új közösségi hely nemcsak azért különleges, mert rengeteg élményelemet kínál a gyermekeknek, hanem azért is, mert vállalati összefogásból készülhetett el.

A Köfém utódvállalatai, vagyis a Howmet-Köfém, az Arconic-Köfém, a Hydro és az Alcoa vállalatok közel 40 millió forintot ajánlottak fel a város számára a legendás vállalat alapításának 80. évfordulója alkalmából.

"Ebből az összegből új, régóta várt játszóteret építettünk a Petőfi parkba, számos játszóeszközzel és új fákat is ültettünk. Bízom benne, hogy rengeteg kicsi és család leli majd örömét az új játszótérben és annak virágos, zöld, gyönyörű környezetében!" - írja Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán, ahol a játszótér hivatalos megnyitásáról is beszámol.

A park pedig nem csupán játékra és pihenésre lett alkalmas, de egyben tanulásra is ösztönzi a különböző korosztályokat, hiszen kültéri digitális eszközöket, vagyis egy okospadot és további játékelemeket helyeztek el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek