1 évnél régebbi cikk

Idén is lesz Edda és Mobilmánia a Popstrandon, Agárdon
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/agardipopstrand
Idén is lesz Edda és Mobilmánia a Popstrandon, Agárdon

Vízparti koncert, felejthetetlen hangulat, remek közösség és persze jó zene: idén is várnak mindenkit az Agárdi Popstrandon, a Velencei-tó partján.

Felejthetetlen szórakozás gyönyörű, vízparti környezetben - idén már 45 éve dobban a zene szerető közösség szíve egy ritmusra az Agárdi Popstrandon. Az eltelt több mint négy évtizedben sok százezer fiatalnak és fiatalos életvitelű család szerezett felejthetetlen élményeket a különleges hangulatú agárdi koncerteken.

Július 2-án ismét megtapasztalhatják az Agárdra érkezők az Edda-koncertek egyedülálló hangulatát és elismert színvonalát. 21 órától lép színpadra Magyarország kultikus rockzenekara, előtte pedig 18:30-től Dj Dominique, és 20 órától a Pataky Művek melegít.

Az agárdi szabadtéri színpad az egyik legkönnyebben megközelíthető élményszínpad, hiszen mindössze 150 méterre van a vasútállomástól.

"A koncerteken jól észrevehető a rendszeresen megjelenő és visszajáró négy generációt felölelő közönség elégedettsége. Hiszem, hogy a szeretet annak szól, hogy 1977-től emberi léptékű szépet, jót, valamint kulturális és közösségi értéket hoztam létre" - mondta Turbók János. 

Akinek nincs még jegye, az online ide kattintva, illetve a helyszínen is vásárolhat.  

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek