1 évnél régebbi cikk

Az EFOTT legjobb csajai 2022-ben
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/EFOTT
Az EFOTT legjobb csajai 2022-ben

Az EFOTT megint hozta a szokásos színvonalat programban és hangulatban is. Na meg persze jó csajok tekintetében. Átnéztük a fesztiválról született képeket, és mutatjuk, hogy kikkel kellett volna megismerkedni szerdától szombatig.

Lehet ezt akárhogy csűrni és csavarni, meg így kultúra, úgy zene, amúgy meg kapcsolatteremtés a diákok között, a nyári fesztiválok mégiscsak a hedonisták ünnepének számítanak. Olyan egyszerű ez, mint egy rajzszög, és három szóban össze lehet foglalni: zene, sör, csajok.

A fesztivál végén szerkesztőségünk szigorú szemű szakmai zsűrije ismét összegyűlt, és alaposan szemügyre vette a négy nap alatt született nyersanyagot. A végeredmény nem meglepő: az EFOTT megint tele volt szép nőkkel.

Több száz fénykép végignyálazása átlapozása után arra jutottunk, hogy azok a legerősebb fotók, amikor a fenti fesztivál-szentháromságból (zene, sör, csajok) legalább kettő egyszerre szerepel a képen. Vagy egy rózsaszín gumiflamingó. 

Aki nem akar lemaradni a jó csajokról, az már elkésett, a fesztivál vasárnap hajnalban véget ért. De jó hír, hogy jövőre jön a folytatás!

Addig meg maradnak az idei képek a lányokról és a hangulatról:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek