1 évnél régebbi cikk

Folytatódik a körforgalom kialakítása a Sárkeresztúri út mellett
·Közlekedéskörforgalom·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Mészáros Attila
Folytatódik a körforgalom kialakítása a Sárkeresztúri út mellett
·Közlekedéskörforgalom·Utolsó frissítés: undefined

Következő üteméhez érkezett a Sárkeresztúri úton a körforgalmú csomópont kialakítása: pénteken délutántól az eddig lezárt félpályára terelték át a forgalmat, és megkezdték a csomópont másik felének kialakítását, a déli összekötő út építéséhez kapcsolódóan.

Július 29-én, pénteken délutántól változott a forgalmi rend a Sárkeresztúri úton: az eddigi félpályás zárást ’átfordították’ a kivitelezők, és a forgalmat a körforgalom félig elkészült körére terelték át. Ezzel a következő üteméhez érkezett a déli összekötő úthoz kapcsolódó csomópont kiépítése. A beruházás ezen üteme várhatóan augusztus 19-ig fejeződik be - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A forgalmat továbbra is jelzőlámpa irányítja, ami a nagy forgalom és a balesetek elkerülése miatt állandó üzemben, 0-24 órában fog működni, a napszak forgalmához igazodó programmal. A gyalogosok és kerékpárosok közlekedése a lakóházak oldalán biztosított. A Fejérvíz Zrt. telephelyének elérése ezidő alatt csak déli irányból (az Auchan-körforgalom felől) lehetséges.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek