1 évnél régebbi cikk

Minőségi iskolakezdési írószercsomag jó áron az Art Stúdióból, Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Lukácsné Deák Edit
Minőségi iskolakezdési írószercsomag jó áron az Art Stúdióból, Fehérváron

30 év tapasztalatával készülnek az iskolakezdési írószercsomagok a székesfehérvári üzletben.

"Fontos, hogy öröm legyen a vásárlás, az iskolakezdés a szülőknek is, gyerekeknek is" - vallja az Art Stúdió Képzőművészeti Szaküzlet üzletvezetője, Lukácsné Deák Edit. Így augusztus végén, az iskolakezdéshez közeledve pedig már nagyon is központi kérdés nemcsak a gyermekeknek, de szüleiknek is az új tanév kezdete. 

Az iskoláktól kapott listát forgatva szinte biztosan sokan gondolkodnak azon, hol érdemes beszerezni a tételeket Székesfehérváron, hogy ne csak jó minőséget kapjanak, de mindezt megfizethető áron. És ha időt is lehet spórolni, akkor abszolút nyert ügyünk van.

"Az Art Stúdió írószer és művészellátó üzletben békésen, rengeteg féle áruból választhatnak a szülők és a gyermekek. Ha hozzák az intézményektől kapott listát, akkor mi összekészítve átadjuk a kívánt iskolakezdő csomagot - 3 évtizednyi tapasztalatunk van benne.

Nemcsak a hagyományos iskolák, hanem a művészeti iskolák eszközlistái is rendelkezésünkre állnak.

Amennyiben nincs listája a szülőnek, úgy segítünk és tanácsot adunk" - emeli ki Lukácsné Deák Edit.

Az Art Stúdió Székesfehérvár, Halász utcai üzletben pedig nyugodtan mondhatjuk: mindenből sok van és minden árkategóriát megtalálnak a szülők.

"Vannak nagyon olcsó termékeink, közép árasak és nagy készleteink is. A színes ceruzákat és a filctollkészleteket ár szerint rendeztük. Művészeti iskolába készülőknek itt sorakoznak az akvarellfestékek, akvarellpapírok, pasztellkréta készletek, hozzá pedig pasztellpapírok. Festővászon, akrilfesték, olajfesték, minden, ami a sikerhez vezet!" - sorolja az üzletvezető.

Főként egy kis elsős, de talán még a nagyobbacska gyermek is el tud varázsolódni egy-egy gyönyörű füzetborítót látva - és miért ne választanánk olyat, ami megörvendezteti az iskolában is, ami minden egyes alkalommal örömet szerez, amikor előveszi a táskájából.

Az Art Stúdióban nemcsak az új füzetek csodálatosak, de a mappák is nagyon szépek. Vannak a kicsiknek hercegnős, focis, kutyás, lovas mintájúak, és gondoltak a nagyobbakra is: a középiskolás diákok is találhatnak különlegeset és szépet, sőt olyat is, aminek már-már műalkotás a borítója.

A szépségen túl pedig még egy nagyon fontos kritériumnak megfelelnek az írószerek: ez pedig a jó minőség!

"Sokan mondják, hogy nem tudnak rajzolni, festeni. A mi tanácsunk: cserélj eszközt! Jöjjön hozzánk, adunk mindenből olyat, ami szót fogad. Tudjuk, a jó ceruza, filctoll, festék, ecset is lehet olcsó. Fontos, gyermekünk szívesen használja a csodát a kezében. Kezdje nálunk! Mi a kezdő szülőknek is segítünk!" - mondja Lukácsné Deák Edit.

Art Stúdió írószer művészellátó, Székesfehérvár, Halász utca 1. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek