1 évnél régebbi cikk

Öt fehérvári posta zár be november közepétől
·Hírekposta·Utolsó frissítés: undefined
Öt fehérvári posta zár be november közepétől
·Hírekposta·Utolsó frissítés: undefined

Több száz postát zárnak be ideiglenesen országszerte takarékossági okokból. Székesfehérváron az intézkedés keretében ideiglenesen öt posta működését szüneteltetik.

A háború és a szankciók, valamint az egész Európát sújtó energiaválság miatt kialakult helyzetben a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült. A vállalat országszerte ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését 210 településen - áll a posta közleményében.

Azokon a településeken, ahol több szolgáltatóhely működik, ott megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják az ügyfeleket, míg azokon a településeken, ahol nincs másik nyitva tartó posta, a szolgáltatások a máshol már jól bevált mobilposta segítségével lesznek elérhetőek. Ez az intézkedés a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az érintett posták működésének szüneteltetése létszámleépítéssel nem jár, a munkavállalókat a környező postákra helyezik át.

Az ideiglenesen bezáró posták november 11-ig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az érintett települések listája szintén a posta.hu-n megjelent közleményben olvasható. Itt azt írják: 

Fehérváron a bezárt szolgáltatási helyeket az alábbi három posta helyettesíti majd:
- az 1-es, a Kossuth utcában
- a 2-es, a Vasútállomás mellett
- a 7-es, a Fehér Palotában


A Kossuth utcai posta hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, a Kaszap István utcai posta (a Vasútállomás mellett) hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, a Palotai úti Fehér Palotában lévő posta pedig hétfőn 7-től 19 óráig, keddtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton pedig 8 és 18 óra között lesz nyitva.

Az ügyfeleknek továbbra is a rendelkezésükre áll a Holland fasoron az AUCHAN áruházban és az Aszalvölgyi úti TESCO-ban lévő posta is. 

Borítókép: Magyar Posta
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek