1 évnél régebbi cikk

Fehérvár több városrészében is találkozhattok a Mikulással az ünnepek előtt
·HírekMikulás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Fehérvár több városrészében is találkozhattok a Mikulással az ünnepek előtt
·HírekMikulás·Utolsó frissítés: undefined

Három városrészben is találkozhatnak a gyerekek a Mikulással december 6-a előtt: Csalán és Kisfaludon a közösségi házban lesz zenés mikulásváró családi délután, Feketehegy-Szárazréten pedig a Mikulás az utcákat járva egész közel viszi az ajándékokat a gyerekek otthonához.

Idén is szervez mikulásváró családi délutánokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, hogy a gyerekek ne csak a városközpontban találkozhassanak a nagyszakállúval, és személyre szóló ajándékcsomagokat vehessenek át tőle.

Kisfalud

A Kisfaludi Közösségi Házba december 3-án, szombaton érkezik majd a Mikulás. És hogy ne unatkozzanak a gyerekek, míg a nagyszakállú betoppan, kicsik és nagyobbacskák 16 órától a Szedtevette zenekar gyermekjátszó táncházában mulathatnak Kneifelné Laczkó Kriszta vezetésével, a Mikulás pedig 17 órakor jön az ajándékokkal - számolt be róla az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Csala

Másnap, december 4-én a csalai gyerekekhez látogat el a Mikulás: a Csalai Közösségi Térben 16 órától kézműves foglalkozás és Mits Péter kiskoncertje várja a családokat, a Mikulás pedig 17 órakor érkezik.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ várja a szülők jelentkezését: aki szeretné, hogy gyermeke személyesen a nagyszakállútól kapja meg az ajándékát, december 1., csütörtök 20 óráig adhatja le a gyermeknek szánt ajándékot, amelyhez zacskót a szervezők biztosítanak, ez november 17-től vehető át a közösségi házban.

Feketehegy-Szárazrét

December 5-én délután a Mikulás Feketehegy-Szárazrét utcáin jár körbe lovas kocsiján, hogy személyesen adja át a gyerekeknek az ajándékokat.  A nagyszakállú már várja a leveleket - ezúttal nem a gyerekektől, hanem a szülőktől, akik december 1-jéig írhatják meg neki, jó volt-e csemetéjük ebben az esztendőben, virgácsot vagy ajándékot érdemel-e.

A Mikulás lovas kocsija a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar Kertész utca felőli oldalától indul 16 órakor, a következő tervezett menetrend szerint:

  • 16.00  Közösségi Központ – Feketehegy- Szárazréti Kultúrudvar Kertész utca felőli oldala
  • kb. 16.25  Sió u. 15. előtt
  • kb. 16.40  Opole tér
  • kb. 17.15  Sajó u. – Farkasvermi u. sarkán lévő  játszótér
  • kb. 17.45  Bébic u. 40. előtt
  • kb. 18.10  Ipoly – Séd utca sarkán lévő játszótér
  • kb. 18.30  Rába u. – Kőrösi u. kereszteződésénél lévő buszforduló
  • kb. 18.45  Bébic u. – Ikva u. kereszteződése
  • kb. 18.55  Bébic utcai sportpálya
  • kb. 19.05  Varjú u. 44. számú ház előtt
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek