1 évnél régebbi cikk

Jótékony Mikulás, belvárosi Mikulás, rendőr Mikulás - rengeteg gyermeket tett boldoggá Székesfehérváron a Télapó
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika/ÖKK
Jótékony Mikulás, belvárosi Mikulás, rendőr Mikulás - rengeteg gyermeket tett boldoggá Székesfehérváron a Télapó

Több helyszínen is találkozhattak december 6-án, kedden a gyermekek a Mikulással Székesfehérváron.

Jótékony Mikulás

Állami gondoskodásban élő gyerekeknek és fogyatékkal élő fiataloknak szerveztek Mikulás-ünnepséget kedden délután az Alba Regia Sportcsarnokban. Évek óta támogatja a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat védenceit és dolgozóit a székesfehérvári Varga Zsuzsa és Tóth Marianna. Idén - immár hatodik alkalommal - több mint 200 gyermeket láttak vendégül, akik ajándékot kaptak és meglepetés sztárfellépőként Curtis szórakoztatta őket.

Mikulás a bűnmegelőzésért

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának Mikulása december 6-án délután Székesfehérvár belvárosában várta az érdeklődőket. A Télapó nemcsak édes meglepetéssel szolgált, de jótanácsokkal is: a helyszínen nyújtott személyes tájékoztatást azokról a prevenciós lehetőségekről, amelyekkel megelőzhető, hogy az adventi időszakban vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váljanak. 

Mikulás a Belvárosban

A Mikulásváró családi délután a Csimota zenekar műsorával kezdődött a Városház téri Adventi színpadon, és a sok Mikulást csalogató dalnak meg is lett az eredménye: a nagyszakállú megérkezett díszes hintóján a teret megtöltő gyereksereghez.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek